onsdag 20 november 2013

NOVEMBERMÖRKER
Jag har inte särskilt mycket emot novembermörkret även om jag är tröttare än vanligt och de korta dagarna ibland kan göra mig frustrerad. Men det är ju så himla mysigt nu att tända ljus och mysa lite extra på kvällarna. Vi går med ilfart mot december (var tar tiden vägen?) och som ni ser har jag tjuvstartat med en adventsstjärna i fönstret. Gissa om jag njuter!

Idag är jag ledig och ägnar dagen åt att städa, tvätta och dricka te. Det blir rätt många tepauser om jag ska vara ärlig, men så ska det vara. Jag har flera ljus tända här hemma och det doftar äpple och kanel, julmusiken som strömmar ur högtalarna gör mig glad. Om nu bara tvätten kunde hänga sig själv skulle dagen vara perfekt!

9 kommentarer:

 1. Hej Elin!
  Härligt med en inlägg hos dig! Ja jag känner igen mig i det där med teadrickande just nu och levande ljus. Behövs för tusan vad mörkt det är om kvällarna. Tiden springer på, snart mysiga, stämningsfulla december! Längtar!! Julmusik har jag inte börjat med men kommer bums göra. Bra idé! Jag har helt snöat in på Majgull Axelsson och läser nu en tredje bok av henne. Så härligt med en bra bok, ren njutning! Önskar du bodde närmare så jag kunde bjuda över dig på lunch eller tea och scones ngn dag! Lilleman har börjat vända sig, första gången för att kunna leka med sin storebror. Underbart att se som mamma!! Storeman ska ha 4-års kalas i helgen så imorgon ska han och jag baka ananasmuffins så det ryker!! Sedan ska vi förvandla vår gamla byskolsal till en savann... ja inte riktigt men Bosse och jag ska försöka få till ett safaritält där vi kan börja och avsluta festen och fylla det med mysiga kuddar etc. 16 barn kommer, hej och hå!!!
  Sköt om dig bästa Elin, vi hörs snart igen!
  Stor kram Anna

  SvaraRadera
 2. Hej Elin!

  Så gott du har det vännen och du gör helt rätt i att njuta allt vad du kan av tända ljus, te och mys nu i novembermörkret. Själv kämpar jag en hel del med november och de korta dagarna. Jag vet att november är nyttigt för mig på det viset. Jag tvingas att korta ner min ambitionslista och inse att jag inte hinner allt som jag vill och prioritera. Och se till att få tillräckligt med sömn (jag är ju en nattuggla).

  Men nu står december för dörren och genast lever jag upp igen av alla juleljus och julkänslan. Vi skriver listor här hemma nu. Vad som är måste på julbordet, vad vi ska handla, önskelistor och julgodislistor. Det lär säkert bli både julfilmslista och jullåtslista också. ;)

  Ta hand om dig kära vän och njut av myset!♥

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 3. God Jul kära Elin! Allt gott till dig och din fina familj.

  Julkram!

  Lotta

  SvaraRadera
 4. God fortsättning till dig och familjen!

  Kram Anna

  SvaraRadera
 5. Kram på dig fina Elin.♥ Ta hand om dig och de dina och njut av sköna te- och bokkvällar nu i januari.

  Varm kram
  Lotta

  SvaraRadera
 6. Tack för ditt fina mail Elin. Vad glad jag blev! :)

  Sköt om dig kära vän och njut av din måndag i ert nya fina hem.

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 7. Hej vännen!

  Ville bara skicka dig en kram. Hoppas att allt är bra med er alla och att ni njuter av sköna sommardagar? Här är det mest regn och rusk just nu men förhoppningsvis återvänder sol och värme snart igen. Och regn och rusk ä ju perfekt väder för te och en bra bok eller film. Inte dumt det heller. ;)

  Ta hand om dig kära Elin!

  Kram

  SvaraRadera
 8. very useful article i really like it

  Visit Us

  SvaraRadera