söndag 28 februari 2010

Två år



Det är två år sedan vi klev ut på en snöig och kylig parkering på Arlanda. Efter fyra år i Nya Zeeland var det dags att andas svensk luft igen, och vi kom hit utan att ha mer än ett jobbkontrakt för Niklas. Två år senare kan vi konstatera att det mesta har löst sig bra med hus, jobb och skola. Visst är det en känslomässig berg och dalbana att lämna ett land man bott i under flera års tid, men när saknaden efter vännerna blir för stor är det bara att bryta ihop och gå vidare. Och kommande vinter SKA det bli en resa tillbaka till Nya Zeeland, det finns inget annat alternativ!

2 kommentarer:

  1. Ja, det måste ha varit riktigt jobbigt att bryta upp. Men det måste väl ha känts lika när ni åkte också kan jag tänka. Själv håller jag på att byta jobb efter nästan 10 år på SSAB. Det är nog ungefär samma känsla kan jag tro. Riktig känslomässig berg och dalbana.

    SvaraRadera
  2. Det var på ett sätt lättare att komma till NZ, eftersom allt var nytt och spännande. Att komma till Sverige var inte särskilt överraskande egentligen, vi visste ju ungefär vad som väntade.
    Lycka till på nya jobbet, det kommer säkert att bli jättebra!

    SvaraRadera