onsdag 8 december 2010

ROFYLLD ADVENT?


Det är lite mycket nu, och något mer än pepparkakor har vi inte lyckats baka denna december. Men köpta lussebullar funkar ju också bra, dessa åt vi när vi hade kompisar över på adventsfika i söndags. Stora och väldigt goda sades det, dom hade lite för många russin i sig för att jag ens skulle smaka.

Denna vecka är det mycket jobb för oss båda, och Niklas har även lyckats klämma in ett par sjukdagar. Mellan arbetspassen har vi de kommande fyra dagarna ridning, hockey (tre matcher på fyra dagar), en helkväll ismaskinskörning, lucia i stallet, frisörbesök, julbord, städning och en del shopping. Och med lite tur kanske vi kan lyckas klämma in lite packning! :)

3 kommentarer:

 1. Hej Elin!
  En liten kvällshälsning från Skåne! Jag blev så bullsugen när jag såg ditt inlägg att jag sms:ade maken pronto om att köpa med sig bullar hem från Malmö ikväll. Hoppas han hittar några!!
  Så spännande att ni snart åker!!! Visst skulle ni stanna till ngn natt i Hongkong eller Singapore? Hur länge blir ni borta? Förstår om ni passar på att vara där så länge som möjligt. Inte varje dag man korsar jordklotet!!
  Er vecka låter vädligt maxad...!! Tror ni kommer sova gott på planet sedan!
  Ha en skön onsdag kväll!
  Kram Anna
  Ps. Boken du tipsade om Brännmärkt, den var kanon! Ska läsa den andra i serien nu. Säg till om du har ngt annat boktips! Misstänker att någon bok får hänga med på resan också!
  Jag inväntar Adlibris leverans i dagarna. Ny bok väntar i bokcirkeln!

  SvaraRadera
 2. Godkväll i stugan Elin!
  Hoppas allt bra och att resenerverna är i hyfsad ordning!! Jo tack, fick super goda bullar som vi kalasade på! Befinner sedan igår i linköping, imorgon väntar dop av liten släkting!
  Så ni har en hel månad framför er- så fantastiskt! Blir tomt utan dig på bloggen! Men oj vad ni ska njuta och få uppleva mkt! Spännande med en sväng till Hongkong också! Där har jag inte varit (förutom vid flygplansbyte!)sedan ett besök där för över 20 år sedan!! Härftig stad!
  Tack för boktips också! Hoppas du får lite lästid under er resa!
  Ha en skön lördag kväll!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 3. Hej Elin!
  Dagen före er avresa!!! Stressad?! Vill bara kika in och önska dig och din familj en super härlig och skön NZ-resa! Ser fram emot fina NZ-inlägg efter hemkomst!
  Må så gott!
  Stor kram Anna

  SvaraRadera