lördag 27 november 2010

ADVENTSPYNTAT

Oj så mycket snö vi har fått de sista dagarna! Som tur är så är snön porös och lätt, det är ju värre om snön är "blöt" och tung. Så här fint ser det ut utanför vårt köksfönster i kväll. Stjärnor som lyser vackert, och massor av snö på fönsterbrädorna på utsidan.

Och så en bild från insidan, vårt kök är så mysigt nu att jag vill tillbringa så mycket tid där som möjligt.
Jag hade inte tänkt köpa några blommor inför julen (förutom de obligatoriska hyacinterna som jag bara måste få känna doften av), men kunde inte låta bli att köpa ett par julstjärnor idag. Jag hinner i alla fall njuta av dom i ett par veckor.

Detta får vara allt för i kväll. Nu ska jag och Emil fortsätta att fira hans första matchmål som gjordes i kväll när han hoppade in och spelade forward med 97-orna (han är annars back och 98:a). Trots att ett par timmar gått sedan målet  gjordes kämpar jag fortfarande av och till med att försöka blinka bort stolthetstårarna, jag vet ju hur stort det var för honom att få göra detta.

4 kommentarer:

 1. Jättemysigt ser det ut! Inbjudande liksom.
  Emil är grym! Hejaheja!

  SvaraRadera
 2. Härligt! Njut du av blommorna den tid du har med dem! Sen kan de ju få följa med svinen hit, jag är ju bra på att mörda julstjärnor jag! ;)

  SvaraRadera
 3. Ida, ja det ska nog gå att ordna! Skönt om jag själv slipper mörda dom för en gångs skull... :)

  SvaraRadera
 4. God morgon Elin!
  Hoppas veckan börjat bra! Här har vi varit utslagna i maginfluensa under helgen. Fy så trist! Nu mår vi bättre, lilleman också.
  2 dagar kvar till jag börjar jobba igen...omställning efter ett drygt års mammaledighet!
  Så roligt med sonens mål! Vilken duktig kille du har! I Sydafrika fick vi ständigt höra att vår son måste bli rugbyspelare när han blir stor, de tyckte han var så stor:-)Jag sa att det nog ligger närmare till hands med ishockey i Sverige! Vi får väl se!!
  Tack snälla du för ditt fina inlägg på min blogg i helgen, jag blev jätte glad!

  Så fint du julfixat i köket! Jag hann fixa lite hemma hos oss också innan vi insjuknade. Det är så härligt med snö och den stämning som infinner sig. Nu ska vi snart ut med hunden som bara fick en runda igår.. Men han låg snällt och vakade över sina familjemedlemmar.

  Ha en bra dag Elin!
  Kram Anna

  SvaraRadera