lördag 28 juli 2012

BLOMMOR
Härom kvällen blev det en liten fotorunda hemma hos mina föräldrar. Där blommar rosorna som bara den i år, det är helt otroligt! Hemma hos oss är det just ingenting som blommar, vi har ju tagit bort alla rabatter i trädgården och det dröjer nog något år innan vi på allvar påbörjar Operation Trädgård för att få allt som vi vill ha det. Ett trädgårdsförråd står på önskelistan, liksom en stenlagd uteplats bredvid förrådet, ny trall på altanen (alternativt plattor), en hängmatta, ett par lättskötta planteringar med perenner och buskar... Kanske nästa år, eller året efter det!

Just nu sitter jag ute på vår altan med laptopen i knät och ljuslyktor tända på bordet bredvid mig. Vi har haft en fin dag, men i kväll öser regnet ner. Men vad gör väl det när man kan sitta under tak, jag roar mig gott med tidningar, bok och laptop. En skön lördagkväll när vi inte har något planerat, det är helt perfekt!


4 kommentarer:

 1. Vackra blombilder du bjuder på ikväll Elin. :) Mysigt att kunna njuta av dina föräldrars trädgård ochall blomsterprakt hos dem.

  Här har vädret denna vår och sommar varit perfekt ur odlarsynpunkt. Blommor, bär, grönsaker och träd, alla tycks de stortrivas och bjuda på härlig prakt och skörd. Det är bara plommonen som lyser med sin frånvaro denna sommar.

  Vad gott med en oplanerad lördagskväll att njuta av tillsammans med tidningar, bok och laptop. Lovely!

  Ha det gott kära Elin och ha en fortsatt fin kväll.

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 2. Hej Elin!
  Låter mysigt att sitta ute under tak medan regnet strilar! Här har solen stannat kvar men vi har trott att vi skulle få åska ikväll. Har haft en skön slappardag hemma efter ett kul men intensivt dygn på Österlen. Nu åter till min underbara bok!
  Stor kram Anna
  ps. Vilka vackra blommor du fotat!

  SvaraRadera
 3. Å, härligt att sitta under tak med regn utanför...tycker jag med! Jag sitter inne med regn som strilar mot fönstret ;)

  Jättevackra blommor! Vad mycket härligt dina föräldrar har i sin trädgård. Jag njöt av de enorma näckrosorna på NY Botanical Garden igår.

  Stor kram och skönt med en lugn lördag. Det har vi med!

  SvaraRadera
 4. Regn på altanen med laptopen i knät. Det låter somrigt och mysigt. Tur att man kan blogga och få frisk luft samtidigt! Så fina blommor dina svärföräldrar har.

  Det är liksom svårt att få till en bra trädgård med blommor som blommar från vår till höst. Men du har ett skojigt projekt framför dig!

  Kram Anna

  SvaraRadera