tisdag 16 oktober 2012

OKTOBERInläggen duggar inte särskilt tätt men så får det vara. Ett telefonsamtal igår med min syster fick mig att logga in på bloggen idag, jag började faktiskt tycka lite synd om den. Alldeles ensam och övergiven i bloggland, det kan inte vara roligt. Så idag blir det ett litet inlägg, och ett par bilder har jag lyckats skrapa ihop trots minimalt fotograferande. Ja på instagram blir det förstås bilder lite nu och då, men systemkameran har varit lika ignorerad som bloggen sista månaderna.

Mitten av oktober... Jag vet inte riktigt var denna höst har tagit vägen. Men det rullar väl på för oss som för alla andra med jobb, skola, träning, matcher, kurser, resor och möten. 
Dessa små killar förgyller vår tillvaro numera. Milo och Cocoh är Klaras
kattungar men när hon inte är hemma låtsas jag att dom är mina! :)Hösten har nästan gått över i det där gråa och trista stadiet. Ni vet när de flesta
löv har fallit från träden, och de få som sitter kvar är mest bara bruna och gula. 
Borta är det röda, orangea och vackra. Det är väl nu man ska börja längta efter snö
som ska lysa upp allt det mörka, men jag är inte redo för det.Hösttider är tetider! Jag frossar i smarriga smaker, det finns ju inget som värmer så gott
i magen som en stor mugg te med mjölk. Kusmi är ingen favorit smakmässigt, men jag älskar
burkarna. Jag vill gärna ha fler, dom pryder verkligen sin plats.
Muggen är designad av Ernst och är just nu min absoluta favorit till morgonkaffet!Lite mörkare färger har smugit sig in på hyllorna i köket. 


En ordentlig höststädning vore verkligen på sin plats här hemma, men det ignorerar vi för tillfället. Med dessa mörka eftermiddagar och kvällar går det att dölja det mesta genom att låta lamporna vara släckta och istället tända levande ljus. Det får bli mitt bästa hösttips just nu!


6 kommentarer:

 1. Hej Elin!
  Så kul med ett inlägg! Ljuvliga små katter i skaffat! Djur är bra härliga. Jag kan inte tänka mig en tillvaro utan vår ljusa lufs!
  Ja nu är hösten sannerligen här. Mörkret faller allt tidigare. Jag gör som jag alltid gör så här års, surfar frenetiskt på resor på nätet och tänder levande ljus! Och dricker tea förstås, precis som du! Drömmer du om NZ så här års?
  Jag följer en blogg utanför Melbourne och hon beskriver vår och sommar på väg. Ljuv musik i mina öron! Jag saknar dig i bloggvärlden men huvudsaken du har det bra!

  Sköt om dig Elin! Vi hörs!
  Stor kram Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för din hälsning Anna!

   Ja även jag drömmer om resor, både till NZ och andra platser. En långresa över jul hade inte suttit helt fel faktiskt, men så blir det inte i år. Nu ska jag titta in hos dig!

   Kram!

   Radera
 2. Hösten ja, här så det dammar om det. Snö på väg sägs det på tvn, nej sånt hör jag inte på!!

  Mys vidare med te o ljus så bloggas o instagrammas vi, Klem Anna

  SvaraRadera
 3. Hej Elin! Ja hösten när den blivit brun känns annorlunda än när färgerna sprakar. Bra med ljus, te och bra böcker. Såg att vi läser samma författare just nu ;)

  Tycker om din kopp! Kusmiburkarna är jättefina.

  Kram!

  SvaraRadera
 4. Hihi va roligt med ett nytt inlägg!
  Alltså den kattbilden är ju underbar! De ser såååå gosiga ut! Förstår att du låtsas att de är dina.
  Kram på´re systeryster!

  SvaraRadera
 5. Elin...vi ses ju som sagt på Instagram titt som tätt. Bra forum när bloggarna går på sparlåga. Vet inte hur man ska hitta tillbaka. OM man hittar dit igen,
  Saknar många goa följare och bloggvänner!

  Söta katter!

  Kram ANna

  SvaraRadera