onsdag 21 november 2012

JULKÄNSLOR I NOVEMBER


Julen kryper allt närmare och jag längtar som bara den. Fast jag längtar faktiskt mer till advent än själva julen, jag är extra förtjust i veckorna före jul när man myser med julmusik, glögg, ljus och vackra dekorationer. Sen kommer själva julhelgen som lite av en bonus.

Idag kom första pappersstjärnan upp i ett av våra fönster, jag kunde inte hålla mig längre. Och genast blev vardagsrummet så otroligt mycket mysigare. Ljust istället för grått när man tittar mot fönstret, det gillar jag!

Nu blir det en kopp te och lite plugg innan det är dags att sova. Det är mycket nu men det är roligt som bara den!


4 kommentarer:

 1. Härligt att sätta upp stjärnan! Det brukar bli så ombonat och fint. Tycker också jättemycket om de här veckorna innan jul.

  Eldvittnet läser jag med ;)


  Vad roligt att du trivs med din kurs(er)!

  Kram
  Lotta

  SvaraRadera
 2. Hej Elin!
  Kikar in för att önska dig en trevlig helg! Veckorna före jul är verkligen mysiga! Fast jag längtar till efter, då bär det av på resa för vår del.
  Må så gott!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 3. Mysigt med stjärnor! Jag älsakr den här tiden och ska försöka ta det lite lugn och orka njuta lite emellan alla måsten!!!

  Kram Anna

  SvaraRadera
 4. Hej Elin!

  Härligt med blommande julkänslor hos dig. :) Tänk att vi går in i december imorgon. Blir alltid lika förvånad över hur fort året har gått när vi tar steget in december. Men det är en härlig tid vi befinner oss i nu. Adventstider. Mys, ljus och jul för hela slanten. Och här föll små, små snöflingor idag. Det skänker hopp om att kanske även vi här nere i söder kan få en vit jul i år. Jag hoppas och längtar. :)

  Ta hand om dig vännen och njut av allt roligt som händer i ditt liv just nu.♥

  Kram Lotta

  SvaraRadera