torsdag 15 november 2012

NOVEMBERDRÖM


Idag gör vi ett snabbt besök i Nya Zeeland. Denna gråa november saknar jag verkligen solen, värmen och grönskan från mitt andra hemland. Visst är det lite svårt att tro att dessa bilder är tagna mitt i vintern!

Just nu tittar faktiskt solen fram här, även om strålarna inte orkar tillräckligt högt över trätopparna för att nå fram till vårt hus. Det kan tänkas bli en långpromenad lite senare denna lediga torsdag, men först städning och tvätt. Till tonerna av julmusik hoppas jag att det ska gå som en dans att fixa det trista hemarbetet!


4 kommentarer:

 1. Hej Elin!

  Underbara bilder du bjuder på och jag förstår att du längtar tillbaka till ditt andra hemland. Ibland hade det varit bra om man hade kunnat vara på två ställen samtidigt. Jag hoppas att ni snart får återvända igen.

  Vi har en trevlig ö-resa att se fram emot. Inte så långt bort som Nya Zeeland utan den gröna ön. Vi längtar och planerar. :)

  Jag hoppas att du har haft en riktigt mysig torsdag med julmusik, tvätt, städ och promenad Elin. Ta hand om dig kära vän.♥

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 2. Förstår om du längtar! Det är visserligen grönt här, men alla löv har trillat av nu. Dina vackra bilder sätter mina sinnen i rörelse och jag får längtan.

  Snart är vi inne i december och kan frossa i ljus och ännu mer ljus. Det blir fint och julmusik passar ju bra nu ;)

  Kram!
  Lotta

  SvaraRadera
 3. Det är allt skönt nu när våren är på väg hit. Men jag saknar oxå en riktig vinter, med snö. Och en vit jul. =o)
  Hoppas allt är bra med dig och familjen.
  kram

  SvaraRadera
 4. Underbara foton Elin! Det är något speciellt med ljuset på NZ!
  Hoppas du har det bra i höstmörkret! Här tänder vi ljus och drömmer om varmare platser:-)
  Sköt om dig!
  Kram Anna

  SvaraRadera