fredag 10 maj 2013

ALLTSÅ VÅREN


Det är så roligt att kunna gå ut i vår halvtrista trädgård och bränna av några bilder. För bara ett par veckor sedan låg snön kvar och där fanns ingren grönska alls, men nu gror det som bara den. Jag väntar ivrigt på att min favorit syrenen ska börja blomma, men det dröjer ytterligare en tid.

Denna vår och sommar kommer att bjuda på massor av roligheter, bara tanken på dom gör mig alldeles pirrig i magen! En rejäl dos bus blandat med en liten nypa allvar är perfekt för mig, och precis så ser dom närmaste månaderna ut att arta sig. 

Vår semesterplanering pågår för fullt och nu tror jag att vi har bestämt oss. I morgon bokar vi, nu är det bara att hålla tummarna att allt går igenom som vi vill!5 kommentarer:

 1. God morgon Elin!
  Härligt med alla vårtecken du fotat så fint!
  Väldigt spännande med bokning av sommarsemestern också!! Alltid en höjdpunkt att få skrida från planering till handling!
  Nu ropar G här, dags att gå ut i trädgården!
  Önskar er en skön lördag!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Men visst är det underbart med all vårinspiration som fins nu! Tack för din fina kommentar hos mig! DITO!! Lägger mig som följare här. Kram Nilla

  SvaraRadera
 3. Härliga bilder och kul att ha massa spännande att se framemot :) kram Diana

  SvaraRadera
 4. Alltså våren....så jättehärlig den är! Man blir tokpirrig och lycklig.

  Spännande att höra vart ni ska resa!

  KRAM
  Lotta

  SvaraRadera
 5. Vilken fin och mysig blogg. Och fina bilder. Håller med om att våren är bra härlig.

  Tänkte fråga om lite hjälp. Jag och min dotter kan vinna en resa till Legoland. Det skulle betyda så mycket om du ville rösta på oss och hjälpa oss vinna. Vi behöver vara inom de 10 första placeringarna. Du röstar här: http://bloggbussen.bloggportalen.se/top-list på Lottizdays Fotograferande fyrabarnsmamma genom att klick på +1 till höger om vårat namn. Har även skrivit inlägg i min blogg där man kan rösta via http://lottizdays.blogg.se/2013/may/deppade-ihop-gjorde-det-jag-behovde-och-nu-maste-jag-ta-till-fight-2.html Det skulle betyda oerhört mycket om du vill hjälpa oss och gärna be de i din närhet att rösta. Röstningen pågår till imorgon 16 maj kl. 23.59. Tack på förhand.

  SvaraRadera