torsdag 16 maj 2013

TORSDAG OCH LITE MAT FRÅN HELGEN SOM VARFasan med rösti, svampsås och lingon. Kul att prova fasan, det var gott.Klaras gjorde lite eget godis i lördags, jättemarschmallows doppade i smält choklad och dekorerade med strössel. 
Roligt pyssel och sött som bara den!


Så fort tiden går! Jag känner mig gammal när jag skriver så, men det stämmer verkligen att det känns som att tiden går fortare ju äldre jag blir. Ibland skulle jag gärna sakta ner tiden lite, särskilt denna tid på året. Men det är bara att hänga med i svängarna och njuta. Denna vecka varvas jobb med utbildning och hemmafix, det är en ganska lagom blandning som jag gillar. Bara en till kopp kaffe nu innan jag kör igång aktiviteterna för denna torsdag, och på eftermiddagen kan jag se fram emot läsning fika på altanen!

4 kommentarer:

 1. Hej Elin!
  Mysigt att laga ngt extra gott! Jag hoppar fasanen men röstin, svampsåsen och sparrisen. Mumma! Klaras godis ser super läckert ut!
  Ja vilket sommarväder vi har just nu Elin! Läsning på altanen på em låter klockrent! Jag låg i en solstol en stund ikväll efter att vi ätit pannkakor under bokträdet. Love it!
  ja nog rusar tiden fram just nu men jag känner iaf att jag njuter maximalt ändå! Underbart är kort eller vad säger ordspråket?!

  Sköt om dig Elin!
  Stor kram Anna

  SvaraRadera
 2. Matens ser underbart god ut och de där marschmallowsarna....mumsiga!!

  Och jag håller med dig. Ju äldre jag blir, desto snabbare går tiden. Svisch säger det. Försöker som Anna också njuta maximalt.

  Ha en fin vecka!

  KRAM
  Lotta

  SvaraRadera
 3. Det där såg väldigt gott ut :-)

  SvaraRadera
 4. vad härligt att se fram emot lite fika på altanen. de där "klubborna" ser väldigt goda ut! Kram Nilla

  SvaraRadera