tisdag 3 september 2013

GOD MORGONHär kommer en liten hälsning denna kyliga septembermorgon. Det är bara sju grader ute nu, det var fyra igår kväll. Frosten är nog inte långt borta, men jag håller tummarna att den ska dröja ett tag till.

Hur mycket jag än älskar sommaren så är höstens mörkare kvällar faktiskt välkomna när dom väl sätter in. Att tända massor av levande ljus och krypa upp i soffhörnet under en filt med en bok och en kopp te är det mysigaste jag vet, och det gör sig ju bättre när kvällarna är mörka.

Nu är det dags att dricka ur morgonkaffet och ge mig iväg, en roadtrip till en kär vän står på schemat idag. Hoppas att ni också får en fin dag!

5 kommentarer:

 1. God morgon Elin!
  Njut av din roadtrip idag! Svalare morgnar hos oss också nu men sköna dagar. Jag ser också fram emot höstmys och vackra färger. Ta på sig stickad tröja och tända ljus.
  Vi sågs hemma hos mig i söndags, Lotta var snäll nog att köra hela vägen ner så kunde jag mata O mellan tea och pratstunder.
  Välkommen ner när som!!!
  Stor kram Anna

  SvaraRadera
 2. Härligt att läsa. Får mig att tänka på att vi ju liksom "byter" årstider med varandra litegrand. Här har vi också rätt sval inledning på dagen men just nu har vi någon form av ovanlig värmebölja för att vara denna tid på året. I orgon väntas en topp på +28 sägs det. Men på lördag när jag ska undervisa ute i svenska skolan så ser det ut att bli kallt, +14 och lite regn. Ingen rättvis fördelning här inte *skratt*. Det beror på att det är val här och vi blir av med vår lokal som ska användas som vallokal just då. Håll tummarna för uppehållsväder åtminstonde.
  Kram Anette

  SvaraRadera
 3. Vilken helt magisk bild Elin! Wow! Jag tokgillar den. :)

  Här i Skåne har indiansommar drabbat oss i helgen och det är helt ljuvligt att kunna gå runt i sommarklänning och bara njuta. Jag hoppas att även ni har fått samma dos av sensommarvärme och njuter av en fin helg?

  Ja, nu väntar de där härliga myskvällarna med filt, bok och te. Höstkänsla när den är som bäst. :)

  Jag hoppas att du fick en riktigt härlig roadtrip. En att minnas länge.

  Ta hand om dig kära vän och ha en fin helg!♥

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 4. Hej där!

  ....nu var det ett tag sedan men minsann lika gott att hitta hit Elin! Och vilken sommar/höst vi haft-. Man tror knappt det är sant!

  Bästaste kramar till dig!

  // Anna

  SvaraRadera
 5. Hej vännen!

  Jag hoppas allt är bra med dig och de dina och att ni har en härlig hösthelg att se fram emot? Här nere är det kallt idag men strålande solsken och en klarblå himmel. Tänkte på dig idag och ville bara skicka dig en stor kram.♥

  Igår var jag på fotokurs och du kan tro att det var galet roligt. Hjälp, så kul! Nu hoppas jag att jag ska kunna omvandla något av allt jag lärde mig i praktiken också. Men det får vänta till söndag för nu är det bokmässa som gäller. Galet roligt det med! :)

  Ta hand om dig kära Elin och ha en riktigt fin helg!

  Kram Lotta

  SvaraRadera