torsdag 7 november 2013

MILO OCH COCOH

Ett kattliv verkar vara ganska härligt tycker jag. En lagom mix av vila, mat och ett och annat helt galet race genom huset när andan faller på. Vi har två mycket bestämda killar, väldigt keliga och gosiga men allt ska ske på deras villkor. Dom kommer och lägger sig i mitt knä när dom vill, att själv lyfta upp en katt är ingen idé. Dom vill gärna vara i händelsernas centrum, skulle helst ligga mitt på skärbrädan när jag lagar mat och tar gärna en tupplur precis framför TVn när vi vill se någon rolig hockeymatch. Om dom bara fick skulle dom helst ligga mitt på matbordet när vi äter middag. Våra killar är så olika som två bröder kan vara, men ändå har dom det så mysigt ihop. Milo är den knubbiga lilla farbrorn, gullig och söt på alla sätt och skulle helst bara vilja ligga och bli kliad på magen hela dagen. Cocoh är tuffare, han tar för sig mer och är pigg och smärt.

Det kanske inte vore så dumt att vara katt ändå. Sova, busa och äta låter ganska trevligt tycker jag! I och för sig är det väl precis det jag gör, med enstaka seriösare åtaganden däremellan.

3 kommentarer:

 1. Vilka fina katter ni har Elin!!! Underbart foto! Jag skulle dock sakna att resa om jag vore katt:-) Fast det finns ju förstås beresta katter också!
  Trevlig helg!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Min man brukar säga att han vill bli en älskad huskatt i sitt nästa liv för de vet hur livet ska levas. :) Underbar bild Elin och som kattägare kan jag förstå din kärlek till era härliga kattkillar. Älskade familjemedlemmar.

  Kram på dig

  SvaraRadera
 3. ÅHHH vilken SÖT katt :) jag har själv två yrväder härhemma haha

  Om du gillar snygg väggdekor kan du kolla in min nya post .)

  Ha en fin dag söt :)

  LOVE Maria at inredningsvis - inredning it's, Swedish for decor :)

  SvaraRadera