tisdag 5 november 2013

EN HELT VANLIG TISDAGJag gillar vardagar. Och jag gillar dom extra mycket när dom inte är exakt likadana varje dag. För omväxling förnöjer, det kan inte sägas nog många gånger. Men växlingarna måste inte vara där hela tiden, ibland är det faktiskt helt okej med några alldeles likadana dagar efter varandra. Ja ett par stycken i alla fall.

Idag har det varit en sådan där alldeles vanlig vardag. Upp och duscha, åka till jobbet och dricka den sedvanliga hallonsmoothien i bilen på vägen dit. Efter jobbet steka våfflor till middag och skjutsa Emil till hockeyhallen, sedan ignorera den överfulla tvättkorgen och i stället ägna ett par timmar åt en bra bok. För är det något jag är bra på så är det att strunta i överfulla tvättkorgar och dammråttor! Så här i gråaste november behövs massor av te och levande ljus för att förgylla mörka kvällar, och självklart har jag tänt massor av ljus här hemma. Mysigt ska det vara minsann!

2 kommentarer:

 1. Så gott du har det Elin. Så som du är mästarinna på. Och våfflor som är så gott. Jag gillar också vardagar. Det är något tryggt och kärleksfullt med vardagar tycker jag.

  Fortsätt njuta av vardag, te, ljus och böcker och ha det riktigt gott kära vän.♥

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 2. Hej Elin!
  En kvällshälsning från södern! Din prioritering låter klockren!! Jag har just slukat "Aprilhäxan", så galet bra och välskriven! Tänk att jag helt missat Majgull Axelsson innan. Bättre sent än aldrig!
  Mums med våfflor, vi kalasade på pannkakor med hallonsylt och vispgrädde igår kväll. Love it!
  Tur det finns tea och ljus så här års, det lyser definitivt upp i mörkret! Pratade med mina föräldrar på Mallorca ikväll, de satt utomhus och termometern visade på 24 grader. Ja, ja vad är en bal på slottet! Må så gott och njut resten av veckan!
  Stor kram Anna

  SvaraRadera