söndag 5 april 2009

Simon & TomasJomen liiite kär är jag allt i dom här killarna! Jag vet att jag ligger grymt efter min tid, Simon & Tomas är sooo last year liksom. Men betänk att jag har varit ifrån Sverige i fyra år, och inte heller sedan hemkomsten (eller hitkomsten, välj själva) haft tillgång till den TV-kanal där deras inredningsprogram sänds. 

Men nu har jag hittat alla gamla avsnitt på TV3 Play så gissa om jag har spenderat en massa extra timmar vid datorn sista veckan! Nästan två säsonger har jag hunnit med och jag gillar programmen skarpt. Allt dom gör är inte helt i min smak men det är ändå genomtänkt och roligt. Och det finns ju inte mycket som går upp emot lite hederligt queergnabbande!

Självklart följer jag Simon och Tomas blogg som man kan hitta här! Dom befinner sig just nu i Västindien och jag är inte så lite avundsjuk...

Bild Stureplan.se

5 kommentarer:

 1. Du är inte ensam om att vara kär i dem, jag är det också! Jag har bara följt dem en säsong så jag har också missat mycket. Tv3 Play? Hmmm, nu vet jag vad jag ska syssla med ett tag framöver...:-)

  Kram: Sonja

  SvaraRadera
 2. Passa dej, det är beroendeframkallande! Lite farligt att kunna titta när man vill... För då vill man ju titta hela tiden!

  SvaraRadera
 3. Jag har tittat på tre avsnitt idag och vill bara ha meeeeeeeer av dessa två herrar! Jag hade sällskap av Emma när jag såg det tredje avsnittet, hon tyckte att programmet var bra. Efteråt konstaterade tösen att hon ville ha nya gardiner till sitt rum. Nu börjas det!:D

  //Sonja

  SvaraRadera
 4. "I get pudrad" står det under en bild på deras blogg. Haha en typisk Simon swengelsk kommentar! Hade nästan glömt bort deras blogg. Tack för påminnelsen Elin!

  SvaraRadera
 5. S: Ja visst är det härligt att man kan titta när man vill och hur mycket man vill! Klara älskar också S&T, hon satt och tittade på ett par avsnitt själv i morse. Hon ska maila dom när hon kommer hem i eftermiddag, hon vill ha en makeover av sitt rum. Nu duger det inte med mina idéer minsann! :)

  J: Vassego! Ja I get pudrad var en solklar Simonkommentar!

  SvaraRadera