lördag 15 januari 2011

HOME SWEET HOME


Hur sammanfattar man en månads helt otroligt underbar semester? Det känns så gott som omöjligt att fatta mig kort, men jag får ändå göra ett försök. Tre och en halv vecka i Nya Zeeland och två dygn i Hong Kong, massor av upplevelser och roligheter varje dag.

Efter att ha varit i Sverige i tre år var vi inte helt säkra på hur det skulle kännas att komma tillbaka till Nya Zeeland. Självklart visste vi att det skulle bli roligt på alla sätt, men vi var inte säkra på om det skulle kännas som hemma eller bara som att vi var på trevligt besök. Men när vi klev ut från flygplatsen i Auckland var det som att vi aldrig varit därifrån. Och den känslan höll i sig under hela tiden, det var hemma, hemma, hemma!

Nu har vi varit tillbaka i Sverige i något dygn, och det är så skönt att få packa upp väskorna och vara bland våra egna saker igen. För även om det är härligt att resa så är det ju en speciell känsla när man är hemma igen och kan börja sammanfatta och smälta allt man varit med om.

Jag återkommer med många fler inlägg om vår resa, men för stunden blir det inte mer än så här. Jetlagen håller mig i sitt grepp och jag har massor att göra. Inte minst har jag 1200 foton att gå igenom! :)

1 kommentar:

  1. Välkomna hem Elin!!!! Så härligt att ni verkar ha haft en sån underbar resa! Förstår att det måste ha varit en speciell känsla att landa i Auckland och på nytt få känna sig hemma! Det är otroligt när man besöker en plats fjärran från hemma och där man också känner en samhörighet med platsen och folket och det blir som ett andra hem! Ser fram emot fler inlägg från er resa! Det har varit tomt utan dig i bloggvärlden!
    Nu ska vi ner och se om det går att ta morgonrundan på stranden eller om vagnen sjunker efter all smält snö!!
    Ha en toppen dag och hoppas jetlagen snart ger sig!
    Kram Anna

    SvaraRadera