måndag 24 januari 2011

SAUSALITO

Sausalito, vårt absoluta stamställe i på Northcote Point i Auckland. Här har vi ätit och druckit oräkneliga gånger, och självklart blev det flera besök även nu under vår resa. Det är inget flashigt ställe, det är en rätt enkel och opretentiös cafe style restaurang. Men vi har så otroligt många fina minnen härifrån, både med familj, vänner och kollegor, så Sausalito kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta.

Min favoriträtt (smoked chicken salad) finns inte längre på menyn, men denna open sandwich med varmt bröd, kyckling, aioli, sallad och avocado blev en ny favvis.

Ooops, det blev visst samma mat igen! Och igen och igen och igen... Varför överge ett vinnande koncept?

2 kommentarer:

 1. Hej Elin!
  Härliga bilder och goda mackor ser det ut som! Så mysigt när man hittar sina favoritfik ute i världen! Har en favorit i Kapstaden och den höll även denna gång. Aioli och avacado. Mums, vad gott det lät! Din sallad från lunchen hemma såg inte tokig ut! Blir riktigt salladssugen!
  Hoppas sjuklingen kryar på sig hemma hos er!
  Här kalasar vi på prinsesstårta kvar sedan i söndags. Smakar löjligt gott fortfarande:-) Tea och handboll till men svenskarna verkar ha svårt mot Danmark.
  Snön nästan helt borta hos oss i sydligaste Skåne men det vankas visst mer. Längtar så efter vår nu!!
  Önskar dig och din familj en skön tisdagkväll!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Hehe det är rätta takter Elin! God mat äts bäst flera gånger!

  SvaraRadera