söndag 24 februari 2013

SOLEN!


Idag fick vi flera timmars sammanhängande solsken, jag har fortfarande svårt att tro att det är sant efter några veckor med knappt en enda solstråle. Kameran fick följa med mig ut på en liten promenad, för trots att vi fortfarande har massor av snö kvar börjar jag nu känna livet i mig igen och då kommer även lusten att fotografera tillbaka. Denna tid på året känns det nästan magiskt med takdropp och blå himmel, eller hur!

Jag har ägnat sista veckorna åt att planera vårens och sommarens resor, men idag kände jag mig för första gången på länge nöjd med att bara vara i nuet. Och det var så skönt att inte bara längta bort efter värme och solsken, februari i Sverige är inte så tokigt ändå!3 kommentarer:

 1. Hej Elin!

  Vilket fantastiskt söndagsväder ni fick (här var det snö, dis och inte ens i närheten av ert vackra väder ;)) och vilka fantastiska bilder du bjuder på. En otroligt vacker omgivning för en promenad. :)

  Låter spännande med resor att se fram emot och längta till. Här längtar vi också till äventyr som väntar. Men precis som du säger så är nuet minsann inte illa det heller. :)

  Vad tycker du om Fredriks bok? Själv tyckte jag mycket om den. Gillar hans knivskarpa träffsäkerhet av vårt samhälle idag.

  Ta hand om dig fina vän och ha det riktigt gott.♥

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 2. Tack för du delade med dig. Jag har varit borta länge men säger tack till instagram. Min blogginspiration är tillbaka och hoppas för att stanna!

  Underbara vinterbilder! Ser fram emot att få höra mer om sommaroch vårresorna!

  Kramisar Anna

  SvaraRadera
 3. God morgon Elin!
  Tack för härlig hälsning igår! Fina bilder och vilken underbart blå himmel hos er! Som Lotta skriver ovan så var det långt från sol i Skåne igår. Men senare i veckan ska det vara på gång! Så mkt snö ni har!!! Jätte vacker miljö kring bruket!
  Så roligt att planera resor! Det är alltid en höjdare, jämföra platser, priser och datum. Drömma och fantisera!
  Snart dags för dagis och jobb här!
  Önskar dig och familjen en strålande vecka!
  Stor kram Anna

  SvaraRadera