onsdag 27 februari 2013

BOKBESTÄLLNING

Detta är vad min senaste bokbeställning bestod av. Jag har precis börjat läsa Kråkflickan och efter ett par kapitel är jag fast, det bådar gott! Jag ser fram emot många härliga lästimmar och ska verkligen försöka prioritera läsningen denna vår. Jag mår ju så bra när jag får spendera tid i böckernas underbara värld!

Bokrean började igår men jag har inte handlat något. Jag tycker bäst om att beställa pocketböcker på nätet och dom är billiga året om. Eventuellt kan det bli ett kokboksinköp, men stora och tunga inbundna romaner tycker jag är besvärliga att läsa oavsett hur billiga dom är.

Dagen har bjudit på solsken och +7°, och trots att jag bara fått njuta av solen och värmen genom fönstret på jobbet så kan jag inte låta bli att tycka att det känns otroligt bra. Det blir ljusare för varje dag och det är välkommet efter en lång, kall och snörik vinter. Barnen har sportlov men vi planerade lite dåligt i år så jag jobbar hela veckan och Niklas är i Barcelona. Men det enda barnen önskade inför lovet var att få sova halva dagarna och sedan vara med kompisar, så dom är jättenöjda.

Nu blir det smoothie, te och Vampire Diaries med Klara i soffan, myyys!


4 kommentarer:

 1. Hej Elin!
  Vilket härligt inlägg! Ser att du ska ge dig på Vilhelm Mobergs fantastiska emigrantskildringar. Jag slukade dem i högstadiet men funderar på att läsa om dem igen. Så välskrivna! De fångade mig precis som Per Anders Fågelströmssöderskildringar. Jag har en hel hög böcker på vänt. Sitter just och funderar på vad jag ska läsa härnäst! Läste ut senaste boken igår. Sovdags här, så over and out! Önskar er en mysig sportlovstorsdag imorgon!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Wow, vad läckert! Vilken härlig bokhög. Jag skrev just hos Anna, att jag saknar mitt läsflow. Jag vill in i den bubblan!

  Mobergs emigrantskildringar känns lika aktuella idag. Skulle vilja läsa om alla böckerna!

  Stor kram
  Lotta

  SvaraRadera
 3. Underbart! Jag är på gång med kråkflickan! Men jag har hamnat i en liten svacka jag med, precis som Lotta!

  Jag vill sitta i en solstol i Karibien med stråhatt och en Pinacolada!!

  Kram finsaste Elin

  SvaraRadera
 4. Oj så många böcker! Vet du att jag tänkte just idag för en liten stund sedan på just Wilhelm Mobergs böcker. Tänkte att undrar om man skulle läsa dem. Vet att min mamma har dem och tänkte att jag undrar hur språket är i dem. Har de ändrats något, skrivits om med mer modrent språk. Ja du får berätta för mig när du öppnat och läst dem.
  Ni har ju rätt kallt har jag förstått så det måste vara härligt med alla dessa böcker att krypa upp i soffan med och kanske slippa gå ut.
  Trevlig helg!
  Kram Anette

  SvaraRadera