tisdag 27 augusti 2013

EN LITEN AUGUSTIUTFLYKT


Jag har varit ledig i ett par dagar och när augusti bjuder på sådan här högsommarvärme måste man så klart ta till vara på den och göra några utflykter. Det kan faktiskt räcka att ta med en mugg kaffe och åka till en närbelägen sjö, bara sitta där och njuta av utsikten och värmen. Mer än så behövs inte! Det gäller att tanka upp ordentligt inför den långa vintern, jag vill samla massor av minnen och bilder att kunna se tillbaka på när vintervindarna viner och snön faller. Och denna sommar har ju varit så bra som en svensk sommar bara kan vara!

5 kommentarer:

 1. Så härligt du får det att låta men jag blir också rädd. För tänk om jag åker iväg hem nästa sommar och då blir det en regning en!! Förra året när vi var över var det en kanonsommar och nu i år igen, inte kan det hålla tre somrar i rad, eller?
  Det är härligt att bara passa på att ta vara på de dagar som är kvar innan det vänder. Att enkelt ta med sig en kopp kaffe ner till sjän istället för att sitta hemma är ren fröjd.
  Här börjar det ju vända åt andra hållet för oss och nu lockas man ut för att dricka sin kaffe i solen allt som oftast. Det värmer så gott ännu så länge, snart blir den ju så stark att solkrämen definitivt måste fram.
  Ha det gott!
  Kram Anette

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag säger tredje gången gillt och håller alla tummar jag har att även nästa sommar ska bli toppenfin!

   Radera
 2. Visst är det härligt. Att ha utflykt vid en sjö denna årstid är så ljuvligt. Aldrig smakar kaffet och fikat så gott som nu!

  Fick en sån lust till att baka äppelkaka idag. Men än ligger en hel arbetsdag framför mig :)

  Ha en fin dag!

  Kram Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mmm äppelkaka! Jag bakade en i helgen och fler ska det bli!

   Radera
 3. Hej Elin!
  Vilka vackra bilder! Ser så fridfullt, mysigt och somrigt ut! Stort tack för det vackra vykortet! Så kul att du kom iväg dit! Jag och Lilleman har varit en sväng till Ystad idag. Sol och 23 grader, denna sommar är svårslagen!!
  Nu ska jag kika igen på de boktips du nyligen lämnade.
  Önskar dig en fin torsdag!
  Kram Anna

  SvaraRadera