onsdag 14 augusti 2013

EN LITEN FÖRANING
Jag vill knappt säga det högt, men visst är hösten på intågande nu! Luften känns annorlunda, liksom lite friskare. Det är kallare och det regnar, regnar och regnar... Jag hoppas förstås att sommaren ska komma tillbaka och stanna ett litet tag till, men börjar mentalt ställa in mig på mörkare tider. Inte bara i negativ mening, utan detta mörker kommer att njutas av med hjälp av enorma mängder värmeljus, böcker och te.

8 kommentarer:

 1. Hallå Elin!
  En kvällshälsning från Skåne!
  Vackert foto du bjuder på!
  Ja nog känns det som om sommaren börjar checka ut och hösten så sakterliga närma sig. Jag känner mig redo för den! Satsar också på ljus, böcker och tea, kryddat med bebismys!
  Vi har plockat svamp med killarna idag. Så mysigt!

  Tänk att en hel sommar nu hunnit passera sedan du besökte mig här nere i södern! Det var så jätte kul att ha dig här! Jag skulle gärna göra om det, när som!!

  Önskar dig och familjen en skön helg! Jobbar du eller är ledig?
  Stor kram din bloggvän i södern!
  /Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ljus, böcker, te och bebismys, jag kan inte tänka mig något bättre!
   Kram!

   Radera
 2. Värmeljus, böcker och te....ja tack! Jag kan längta efter det.

  Vilken vacker bild Elin. Du fotar så fantastiskt fint!

  Ha en skön helg

  varm kram
  Lotta

  SvaraRadera
 3. Allt roligt har sitt slut! Men så kommer det nytt roligt sen. Jag gillar liksom du förändringen och hösten har alltid varit min favorit. Här hos oss är ju hösten lite annorlunda mot Sverige så det blir....annorlunda. Brukar leta upp någon gata med många europeiska träd där jag kan gå och dra benen i lövhögarna som jag gjorde när jag bodde i Sverige. Sedan har jag ju fått byta årstid. Är numera ett vårbarn!! Jag som är född i september och alltid varit höstbarn! Fatta hur konstigt det är.
  Otroligt vackra blommor. Vad är det?
  Kram ANette

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det konstigt det där med årstiderna, jag blev ju ett vinterbarn i NZ efter att innan alltid ha firat min födelsedag mitt i sommaren. Fotot på blomman är tagen i min svärmors trädgård och just nu kan jag faktiskt inte komma i håg vad den heter.
   Kram!

   Radera
 4. Hej Elin!

  Ja, det känns att sommaren sjunger på sista refrängen. Något hände där när allt regnet drog in. Idag skiner solen här men det blir inte riktigt samma sommarkänsla. Men det känns helt ok. Idag återvände vardagen här hemma med skolstart och det känns både pirrigt och roligt att ta sig an de sista sensommardagarna och sedan hösten. et mörknar tidigare på kvällarna och vi myser med te, läsning och gamla 80-tals filmer. Mysigt! Och snart kommer alla de fantastiska färgerna. Precis de vackra färgerna som i din fina bild ovan. :)

  Ta hand om dig vännen och vi tänker på dig varje kväll då vi dricker ditt te!♥

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 5. Visst är det så..lite för varje dag känner man av att hösten är på väg. Vart tar tiden vägen?

  Kram Anna

  SvaraRadera