fredag 15 april 2011

FAVORITBILDJag är en usel bloggare för tillfället, det blir varken hackat eller malet vad gäller att skriva och fotografera. Jag hoppas att inspirationen ska återkomma, det finns ju så mycket i vardagen att dokumentera och dela med sig av.

Idag får ni se min absoluta favoritbild från vår semester i Nya Zeeland. Inte för att den på något sätt är bildmässigt fulländad, det är helt enkelt känslan i den. Klara och bästisen Emilia på Takapuna beach en solig dag i slutet av december. Några veckor av mycket kärt återseende, som om dom aldrig varit ifrån varandra. Jag frågar mig fortfarande då och då hur vi kunde välja att skilja dom åt, dessa fina tjejer som var som ler och långhalm under flera år på andra sidan jorden...

Helgen bjuder på många roligheter, det blir både kalas och lunch med goda vänner. Så nu är det bäst att sova och samla krafter, förhoppningsvis blir det någon timmes läsning innan jag slocknar för kvällen. Trevlig helg!

1 kommentar:

 1. Hej Elin!
  Vilken härlig bild! Dessutom fick du horisonten rak vilket jag stundtals missar:-)Fint minne för flickorna att titta tillbaka på när de blir äldre! Inte alltid lätt med beslut om var man ska bo. Å ena sidan, å andra sidan.... Finns ibland många argument för olika alternativ. Vilken start ni bjudit era barn på i livet genom att låta dem få två hemländer och kulturer! Jag misstänker att de är duktiga i engelska också.

  Låter som en kul helg hos er! Här har helgen gått i trädgårdens tecken! Allmänt fix i allmänningen (ett litet skogsområde med ett vattenfall och en rinnande bäck genom-jätte mysigt!)igår och idag har vi eldat hela dagen i vår trädgård.
  Snart påsk! Ska du jobba eller får du vara lite ledig?
  Stor kram från Anna

  SvaraRadera