fredag 22 april 2011

GLAD PÅSKSkärtorsdagens finaste påskkärring som kom hem med enorma mängder godis efter en tur 
runt kvarteret. Inte klokt vad alla är generösa numera!Jag är inte så mycket för påskpynt, men ett påskris hör i alla fall till. Så även 
diverse pyssel som barnen gjort, även om det inte blir så mycket sådant numera.En bukett vackra tulpaner lyser upp i köket.Påskliljor, tända ljus och en massa godispapper får sammanfatta 
långfredagskvällen hos oss.


Glad påsk till er alla! Här har vi haft en otroligt produktiv och fin långfredag på alla sätt. Vi tog sovmorgon och åt frukost, och sedan började vi till bådas vår förvåning faktiskt att jobba ute i trädgården. Medan jag krattade gräsmattan (allra sista snöfläcken smälte för bara ett par dagar sedan) rev Niklas räcket runt verandan på framsidan av huset samt staketet på baksidan. Redan där hade vi åstadkommit mer än förväntat, men sedan rev vi vår lekstuga av bara farten. Det tog några timmar, och i halvtid blev vi bjudna på kaffe och nybakta bullar hos grannarna. Nu har vi stora högar av virke och takplåt att köra iväg till soptippen, det ska bli så skönt att bli av med allt! Vi har så klart massor kvar att göra i trädgården, men det är skönt att ha fått så pass mycket gjort redan nu.

Dagen avslutades med middag i solskenet på verandan, tänk att redan i april kunna sitta ute på kvällen i kortärmat utan att frysa! Nu ska jag återgå till familjen och TV-soffan för ett par avsnitt av That 70´s show. På återseende!

2 kommentarer:

 1. Jättebra jobbat i trädgården! Ska med spänning följa detta trädgårdsprojekt i bloggen =)

  Jättefin påskakärring! Inte så dumt att ha en som samlar in en massa godis!

  SvaraRadera
 2. Hej Elin!
  Det låter som ni fick en strålande härlig långfredag! Tjusig påskärring också! Härligt att hon fick så mkt godis!
  Här har vi också njutit av det underbara vädret i helgen. Det är så man tror det är sommar! Fikade nere på stranden imorse med hund, make och son i en sanddyn. Mysigt!
  Idag har vi målat pallkragarna röda och imorgon ska vi fixa jord och kompost till dem. Hoppas på grönsaksjackpot i sommar!!
  Hoppas dina jobbpass gått bra!
  Kram Anna

  SvaraRadera