lördag 16 juni 2012

SYRENDOFT

Syrenblomningen går mot sitt slut, men fortfarande kan jag njuta av doften. Vi har inte så mycket fägring i vår trädgård för tillfället, men syrenerna och myntan sprider i alla fall underbara dofter omkring sig. Rabarbern är mogen, och så småningom är det dags för både smultron och hallon. Vi har inga stora mängder men det räcker.

Så skönt det är med tre dagars ledighet över helgen, särskilt när det inte finns några planerade aktiviteter alls förutom lite hemmafix. Jag hoppas att solen ska titta fram men det ser inte särskilt lovande ut. Jag tycker inte om att klaga på vädret, men hittills har inte denna sommar bjudit på särskilt mycket sol och värme. Kanske vänder det snart...


3 kommentarer:

 1. Jag önskar att syrenerna ville stanna´lite längre..vilken doft. Skolavslutning över den blomman minsann!

  Skönt för dig att vara ledig. Och du, jag gillar inte heller att klaga över vädret men nu baskimig vill jag ha sol och värme!

  Kramar Anna

  SvaraRadera
 2. Vad fint att syrenerna fortfarande blommor. Jag njöt så av dem när jag var i Stockholm.

  Tredagarsledigt är ju så skönt! Det känns som det är ostadigt lite här och där. Vi hade strålande igår, nu är det mulet. Jag har hittat ett stället som har läcker glass med goda tillbehör som tydligen ska finnas här i vår stad - det passar väl bra att kolla in en grå sommardag tänkte jag ;) I eftermiddag ska jag läsa min bok. Längtar redan!

  Ha en fin söndag Elin!

  Kramar

  SvaraRadera
 3. Syrener är svårslagna Elin! Men rosornas entré här innan helgen gör mig lika lycklig, upptäckte jag! Dem får jag dessutom rå om ända fram till frosten tar dem i november/december. Vem säger att underbart alltid är kort?!!
  Tack för mail Elin! Det kommer ett i retur inom kort!

  3 dagars ledighet är du väl värd! Låter alldeles underbart! Här har det varit en helg full av kul aktiviteter. Köpenhamn igår och Ystad djurpark idag. Sol och sommarkänsla!

  Önskar dig en god start på nya veckan!
  Stor kram Anna

  SvaraRadera