tisdag 21 maj 2013

LITE FRÅN INSTA



Ja dom är verkligen överallt våra katter, men ibland pryder dom sin plats extra väl.



Min älskade manuella kaffemaskin har gått i pension och jag har köpt en ny liten kapselmaskin.
Jag är väldigt nöjd så här långt!



Alltså musslorna på Akkurat i Stockholm... Mmm! Vill åka tillbaka nu!



Jag äter sällan sötsaker, men något jag verkligen gillar är morotskakan på Kaffekoppen i 
Gamla Stan, den hör liksom till när man är där!



Bäst just nu är de stunder jag kan sitta på altanen och läsa. Äntligen!
Denna bok var förresten inget vidare, tiden den tog att läsa hade jag kunna lägga på något bättre. Men jag valde ändå att läsa ut den, tänkte att den kanske blir bättre mot slutet. 



Färger överallt just nu, förutom just i vår egen trädgård som är ganska tom på blommor.



Ja det blir ganska många kattbilder numera!


9 kommentarer:

  1. Hej! Har du skaffat en nesspressomaskin? Det ser iallafall ut som en sådan. Jag önskade (å fick) i födelsedagspresent förra året en kaffemaskin, en sådan kapselmaskin. Det blev en Map som är lokaltillverkad tydligen. Den fick goda recensioner och var något billigare. Nu har även Safeway kommit ut med sin egen och deras kapslar funkar till denna maskin också och de är billigare och trot eller ej, de smakar bättre!! :-)
    Morotskaka är bland det bästa som finns så det förstår jag. Mysiga bilder du visar idag.
    Tack för grattishälsningen sånt värmer alltid.
    Vet du att vi brukar sitta ute på baksidan ibalnd även på vintern. Det är inte alltid som det är så kallt här i Victoria speciellt mitt på dagen. Det händer att det blir en lunch om det är en fin dag eller tom eftermiddagsfika. Men då måste solen ligga på så att det värmer och så har vi väll jackor på också. Men jag tror vi väntar med möbler till våren då utbudet (och priste!) blir större.
    Kram Anette

    SvaraRadera
    Svar
    1. Visst blev det en nespressomaskin, jag gillar det kaffet! Tidigare hade jag en Breville som har hängt med från Nya Zeeland, jag saknar den som bara den men den har krånglat så himla mycket på sista tiden. Dock har jag sparat den i garaget utifall abstinensen blir för stor, då kan jag ta in den igen och försöka göra en kopp eller två! Helst skulle jag vilja köpa en ny likadan men den får jag köpa när vi flyttar tillbaka till NZ! :)

      Radera
  2. Hej Elin!
    Härligt inlägg här hos dig idag! Super söta katter också! Älskar den självklara blicken som er kisse på översta bilden har, liksom självklart att han just skulle sitta där just då! Här nere i södern har det regnat massor idag och imorgon väntas ännu mer. Men vet du vad, igår plockade jag in syrén!! Har en bukett lila syrener på köksbordet. Lovely!
    Jag tror det måste bli ett besök på Olof Viktors när du kommer ner. Älskar deras smörgåsar och bakverk. Dessutom mysigt oavsett väder. Kan det vara ngt?!
    Ska få iväg ett litet mail snart, dagarna springer på!
    Önskar dig en fin onsdag!
    Kram Anna

    SvaraRadera
  3. Vilka härliga bilder! på bullar och katter och porslin. Men framförallt musslorna. Min stora favorit. Som påminner mig om att jag genast vill sätta mig på en uteservering och beställa in det! Eller laga det hemma. För att det egentligen är så vansinnigt enkelt och dundergott.
    Ha en härlig söndag!
    Kram

    SvaraRadera
  4. Underbara bilder Elin! :) Och jag ler åt era katter. Vi har detsamma här hemma. Katter som befinner sig mest överallt. Hela tiden. ;)

    Åhh, musslor och morotskaka... nu vattnas det i munnen.

    Jag går runt med ett stort leende på läpparna dessa dagar. Det ska bli så roligt att träffa dig och Anna. :)

    Ta hand om dig vännen!

    Kram Lotta

    SvaraRadera
  5. Hej Elin,

    Ville bara beratta att jag jobbar pa din gamla arbetsplats har i Auckland, The Esplanade Hotel. Ska halsa sa gott fran Sam. Jag borjade jobba har i borjan av maj.
    Varlden ar bra liten;-)Asa

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Åsa,

      Så himla roligt att du jobbar på The Esplanade, jättekul att du lämnade en kommentar här! Du får hälsa så mycket tillbaka till Sam. Jag träffade honom i juli förra året när vi var tillbaka i Nya Zeeland, det var roligt att få se min gamla arbetsplats igen.
      Hör bara av dig om du har några funderingar, The Esplanade är verkligen ett speciellt hotell.

      Ha det gott!
      Elin

      Radera