tisdag 4 juni 2013

HUR SAMMANFATTAR MAN EN UNDERBAR HELG?
Som rubriken säger, hur ska jag kunna sammanfatta en helg som var så härlig att jag ännu inte har hunnit smälta alla intryck? En helg då jag blev välkomnad till Skåne med en syrenkvist bredvid min säng. En helg då jag besökt platser jag aldrig tidigare sett och umgåtts med människor som kommit att betyda mycket för mig. Jag har tillbringat några dagar på Bokcaféet i byn, hos Anna som har det allra finaste och mest inspirerande hem man kan tänka sig! På lördagen fick vi sällskap av en sprudlande Lotta som för dagen lämnade sin plats i solen för te och bullar i Annas växthus. Gissa om vi tre hade mycket att prata om, dagen gick alldeles för fort!

Nu är jag hemma igen och det kommer att ta sin lilla tid att smälta intrycken från min helg. Jag ler för mig själv vid minnet av sådant vi pratat om och gjort, tittar om och om igen på mina bilder. Och jag konstaterar av hela mitt hjärta att det är gott att ha vänner!

6 kommentarer:

 1. Hej Elin!
  Välkommen tillbaka hit när som!!!
  Jag tackar också för en super mysig helg!
  Ska ta och gå igenom skivförrådet för att se om jag kan hitta ngn Bollywood skiva! Inte varje dag man upplever ngt sådant på hemmaplan:-)
  Önskar dig en fin kväll!
  Tomt utan dig hemma hos oss!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Lottas blogg är fantastisk, Annas likaså...då måste ju din också vara bra! Jag läser lite! Ha en bra dag :) Anna

  SvaraRadera
 3. Vad härligt det lät. Vänner är viktigt! Ha en fin helg! Kram Nilla

  SvaraRadera
 4. Hittade till Annas blogg ganska nyligen och tycker hon verkar ha ett fantastiskt fint hem. Förstår att du njöt av dina dagar där! Och Olof Viktors, har varit och besökt det stället några gånger, så mysigt.
  Må så gott!

  SvaraRadera
 5. Å, Elin! Du, Anna och Lotta. Så härligt. Hade älskat att vara med er.

  Nu ska jag njuta av dina bilder från helgen.

  KRAM

  SvaraRadera
 6. Jag är så glad Elin att du åkte hem med en hel massa vackra minnen av Skåne. Att du och Anna fick en fantastiskt fin helg tillsammans, att ni bjöd in mig för en härlig dag med fika, lunch, fika igen och mängder med bubblande och skratt. Det var så härligt att träffa er i verkligheten. Att få krama om er och upptäcka att ni båda är precis så härliga som jag hade föreställt mig. Och jag kan bara instämma Elin, det är gott att ha vänner. :)

  Kram Lotta

  SvaraRadera