måndag 22 juli 2013

NÄR DEN SVENSKA SOMMAREN ÄR SOM VACKRAST

7 kommentarer:

 1. Ja, håller med! Det blir inte bättre än så här.

  KRAM finaste

  Lotta

  SvaraRadera
 2. Underbara sommarfoton Elin! Gillar du förresten "Livet efter dig"? Såg att du också läser den/läst den? Jag älskade den!!!! Men som den berörde! Nu ska jag läsa deckare av Katarina Wennstam.
  Önskar dig en fin dag vännen!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 3. Makalöst vackert Elin! Tack för att du delar med dig av din vackra sommar. Och vilken sommar vi har fått sedan. Helt underbar! Idag regnar det här och det är skönt det med. Och framförallt välbehövligt. Marken är så torr att det skriker om det. Och regniga dagar känns på något vid lite mer kravlösa. Det är på något vis mer ok att skrota runt inomhus och bara vara de regniga dagarna. ;)

  Vi tänker på er varje kväll här hemma då vi dricker te. Äldsta dottern fullkomligt älskar teet jag fick av dig och vägrar att dricka något annat. Sååå gott! Tusen tack för det Elin! :)

  Jag hoppas ni har det riktigt gott i sommarvärmen vännen.

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 4. Du har så rätt Elin! Svensk somma är vackert och fantastisk..... när den är som bäst vill säga och ibland har man ju tyvärr lite otur. Vi hade en fin sommar förra året när vi var där och nu en i år igen fast vi inte är där. Jag som lite smått funderar på att åka nästa år, undrar om jag vågar sattsa på att det blir bra tre år i rad? *skratt*
  Vet du jag lade till din blogg i min blogglista för att jag inte ska missa dina inlägg. Trodde jag gjort det tidigare men icke. Nu är det gjort och jag kommer ha "full koll på dig"!
  Här är det fredag och vi ska som bäst laga lunch jag och lilla Sofia som inte har något för sig idag utan är hemma och njuter av att vara just hemma. Att inte behöva gå någonstanns annat än att hämta storasyster om några timmar igen. Planerar lite smått helgen och vad som behövs göras och vad vi ska hinna med. Tavlor ska upp och så ska jag prova något med mitt lakritspulver. Men först imorgon lördag ska jag till Svenska skolan med tjejerna som redan längtar, jag med.
  Ha en skön helg!
  Kram Anette

  SvaraRadera
 5. En stor varm Skånekram till dig Elin! Jag hoppas att du och familjen har det riktigt gott och att solen skiner lika härligt uppe hos er som den gör här nere i söder.

  Ta hand om er!♥

  Stor kram
  Lotta

  SvaraRadera
 6. Härliga svenska sommarbilder! Denna sommaren kan vi inte klaga på :) Kram Suss

  SvaraRadera
 7. WOW vilka underbara bilder du bjuder på:) din blogg är alltid så mysig att besöka.

  Om du vill ha lite höstmode inspiration kan du kolla in min nya post:)

  Ha en härlig dag:)

  LOVE Maria at inredningsvis.se - the Swedish design blog

  SvaraRadera