fredag 5 juli 2013

VI BÖRJAR VÄL MED LITE STRAND
Vi har varit hemma från Spanien i snart en vecka, men inte förrän nu har jag kunnat sätta mig ner och börja sortera intrycken och minnena. Ibland kan det bli så där, jag behöver lite tid för mig själv innan jag kan och orkar dela med mig av sådant jag varit med om. Jag börjar med några strandbilder idag även om vi faktiskt har tillbringat mer tid vid poolen.

Vi hade en helt underbar vecka i Salou, där vi bodde och gjorde utflykter ifrån. Jag hade aldrig hört talas om Costa Daurada som området heter innan vi började leta efter resor, men det visade sig vara jättefint. Just Salou är uppbyggt på turism och där fullkomligt kryllade av hotell, restauranger och souvenirbutiker, men det var ändå hur mysigt som helst. Vi bodde inte mitt i stan, utan lite utanför och direkt vid vattnet. Vårt hotell syns på bilden längst ner, den vita byggnaden precis i mitten. Att titta ut över Medelhavet det första man gör på morgonen och det sista man gör på kvällen var underbart!

Vädret under vår semester var helt perfekt, 25-28 grader och strålande sol. Vi har solat och badat men även hittat på saker, vi vill ju alla fyra att det ska vara en bra blandning. En av dagarna tillbringades på Port Aventura, ett stort nöjesfält några kilometer från vårt hotell. Vi har även sett Tarragona (underbar stad!) och Barcelona (som vi med facit i hand kanske hellre hade hoppat över) samt njutit av god mat i Salou med omnejd. Vi har naturligtvis inte sett allt av området under vår vecka, fokus har varit att göra saker som alla tycker om och att däremellan bara vila och bada. Men till nästa gång har vi både olivlundar, vingårdar, kyrkor och mysiga små byar kvar att besöka, för det blir garanterat ett återseende så småningom!

2 kommentarer:

 1. Hej Elin!
  Härliga foton, låter och ser toppen mysigt ut! Underbart att ni fick en så lyckad vecka! Jag ser i kors här, sovdags men ville bara skicka en hälsning först.
  Stor kram Anna

  SvaraRadera
 2. Hej Elin!

  Underbara bilder du bjuder oss på från er resa till Spanien och det låter som ni hade det precis så härligt som ni önskade. Det är en skön känsla när en semester har varit riktigt lyckad och man kan tänka sig att åka tillbaka.

  Varm kram
  Lotta

  SvaraRadera