torsdag 29 mars 2012

DET GRÖNSKARBloggtorkan är visst i högform denna vår, men så får det vara. Nåt inlägg här och där blir det i alla fall, och det får räcka just nu. Det är liksom roligare att läsa andras bloggar än att ägna tid åt min egen.

Jag njuter i alla fall av våren, solen och att det faktiskt börjar grönska lite. Igår såg jag de första snödropparna i en trädgård jag passerade på min promenad, men det är de enda vårblommor jag sett hittills.

Igår insåg jag att det är påsk redan nästa vecka, det var jag totalt oförberedd på. Men ingen stress för det, jag ska jobba hela påskhelgen och resten av familjen åker bort. Så jag får njuta av ägg och påsktulpaner alldeles för mig själv mellan jobbpassen, det blir nog bra det!


4 kommentarer:

 1. Hej Elin!
  Ja ibland gör bloggorkan sig påmind! Bara att accepera! Hoppas du får mysig påskhelg trots jobb. Du har rätt attityd här i livet Elin, du verkar göra det bästa av alla situationer. Så även en jobbpåsk! Vi ska vara hemma och mest ta det lugnt.
  Önskar jag kunde skicka upp några påskliljor till dig!
  Må så gott Elin!
  Kram Anna
  Ps. Hoppas det dykt upp ngt i brevlådan från "ön"!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för hälsning Anna! De där påskliljorna hade inte suttit fel, men det betyder mer att du tittar in här och lämnar varma kommentarer hela tiden. Jag blir så glad!

   Inget har dykt upp i brevlådan än, men nu blev jag så klart jättenyfiken! Håller tummarna för i morgon! :)

   Kram!

   Radera
 2. Hej hopp!! Här har jag gjort DEN kovändningen o har hur många inlägg som helst jag kunnat delat med mig...men har bestämt attt skynda långsamt o inte stressa med nåt, med tanke på min "utblåsning" för en stund sen...
  Mysiga bilder på våren som är på tur, eller har den kanske kommit till dig redan?
  Men visst kom påsken HELT PLÔTSLIGT bara sådär...men no worries, här i norge är det ut på tur aldrig sut o det med en apelsin i ena fickan o en kexchoklad i den andra!
  Ha en fin helg, Klem Anna

  SvaraRadera
 3. Kul Anna att du är tillbaka och bloggar!
  Äta apelsin och kexchoklad ute i naturen låter supergott!
  Kram!

  SvaraRadera