tisdag 6 mars 2012

FAST IGEN

Jag har förflyttat mig från en seriebubbla till en annan. Jag har länge sneglat på The Tudors men inte förrän nu har jag tagit mig för att börja titta. Och nu undrar jag så klart hur jag kunde låta det dröja så länge. Det är engelskt 1500-tal och alldeles, alldeles underbart för en historienörd som jag.

Nu ska jag göra en kopp te och ladda DVD-spelaren med första skivan av säsong två. Med lite tur kan jag hinna med två avsnitt innan det är dags att hämta barnen från skolan. Vilken härlig ledig dag!


4 kommentarer:

 1. Hej där!
  Du verkar njuta! Mysigt med filmtittande! Jag läste en artikel idag om en svensk författarinna bosatt i Oxford. Blev riktigt englandssugen! Fortsatt sjukstuga hemma hos oss. Fick en Lantliv Trädgård igår som piggade upp! Såg en rosenträdgård att drömma om!! Skulle bra gärna vilja fara till Sissinghurst i juni och kika på deras magnifika trädgårdar. Men i år blir det Como sjön i juni. Ska finnas en fin trädgård intill Bellagio att beundra.
  Juni blir er stora resmånad. Känns det som att det närmar sig nu??
  Önskar dig en fin kväll Elin!
  Stor kram Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Anna för hälsning!
   Så trist att ni fortfarande är sjuka, det verkar vara långdraget.
   England låter toppen, jag längtar också dit. Emil frågade härom dagen om vi inte ska åka dit snart, men det får nog bli nästa sommar. Ja vår resa närmar sig med stormsteg och det börjar faktiskt kännas. Vi håller på med den sista planeringen nu, sedan är det bara att åka!
   Ha det gott och krya på er!
   Kram!

   Radera
 2. Nu vet jag vad du gör när du inte bloggar på ett tag ;)

  Tack för tipset..jag tycker ju som bekant om kostymdrama i historisk miljö. Det är härligt att ge sig hän och har flera avsnitt att titta på.

  Ja, nu är det inte långt kvar till sommaren och er resa. Vips så är det dax! Härligt att längta.

  Kram!

  SvaraRadera
 3. Åh, är den så bra alltså?
  Jag är oxå en historie nörd. Älskar kostym draman. Älskar Ken Follets böcker Pillars of the Earth och World without end. De utspelar sig oxå i England runt 1300-1500 tror jag det är. Underbara. =o)
  Får se mig om efter The Tudors. Tack för tipset!
  =o)

  SvaraRadera