lördag 3 mars 2012

DOWNTON ABBEY

Jag har varit en usel bloggare sista veckan, har försummat er läsare å det grövsta. Varje ledig stund har jag nämligen befunnit mig i den härliga Downton Abbey-bubblan och har inte kunnat slita mig därifrån. Jag har plöjt två säsonger på sex dagar, så ni kan nog förstå varför jag inte haft tid för något annat. Detta är brittiskt så det förslår och alldeles, alldeles underbart! Nu börjar den långa väntan på säsong tre, och jag är inte ett dugg tålmodig. Inspelningarna pågår för fullt och planen är att den nya säsongen ska börja sändas i England till hösten. Det känns som en alltför lång väntan...

Har ni några tips på andra bra serier jag skulle kunna roa mig med i väntan på Downton Abbey? Jag funderar faktiskt på att ännu en gång titta på alla säsonger av Upstairs Downstairs, det har ju gått några år sedan jag såg den senast.

Nu är det dags att ta itu med hemmet, det är inte bara bloggen som blivit försummad denna vecka. Men först ska jag nog tanka lite energi med hjälp av en solskenspromenad. Vårkänslor!


7 kommentarer:

 1. Hej Elin!
  Kul med inlägg hos dig! Saknar dig i bloggland när du pausar lite från datorn! Det låter som du haft en god orsak för det dock!! Jag har aldrig sett denna serie. Det låter som jag missat ngt!

  Njuter av vår och sol! Lokala plantskolan öppnande idag så jag var där och handlade en del blommor som sedan har planterats.
  Annars en lugn helg för oss då sonen är febrig.

  Hoppas du har en ledig helg och får njuta av solsken och familjeliv!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Saknat dig med!

  Att se Downtown Abbey var en bra anledning till att ta en bloggpaus ;)

  Jag älskar brittisk kostymdrama och såg allt på TV när jag var yngre. Herrskap och Tjänstefolk, Onedinlinjen och den tidiga Hem till gården var 80-talsfavoriter.


  Jag har förstått att ni har härligt väder idag - så härligt!

  Kramar!

  SvaraRadera
 3. Ps. Downton ska det ju vara!

  SvaraRadera
 4. Saknat dina inlägg Elin!

  Jag är ingen TV-människa men det beror nog mest på att jag nördar framför datorn i stället!! Så av mig får du inga tips...jo, förresten jag har boxarna S.A.T.C :))) Mina favoriter. NY i mitt hjärta <3

  Här njuter vi i solen och firar 2 12-åringar!

  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. SATC är ju underbar, kanske börjar bli dags att se den igen... Toppentips!

   Måste erkänna att jag är mer av datornörd än TV-människa också, jag ser väldigt sällan på TV faktiskt. Men periodvis fastnar jag i någon serie på DVD och då blir jag fast för ett tag.

   Radera
 5. Skulle verkligen vilja se Downtown Abbey. HAr inte sett den på DVD än här i NZ, men när den kommer t att hyra så ska jag definitivt göra det. =o)
  Tack för kommentarer inne hos mig, Elin. Jag tittar ofta in hos dig, men får inte alltid tid att lämna en kommentar.
  Ha en bra vecka!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tine, ja se den!
   Jag har inga som helst krav på att du måste kommentera varje gång du tittar in på min blogg, blir glad bara av att du vill kika tillbaka gång efter annan! :) Man har inte alltid varken tid, lust eller ork att skriva kommentarer och så måste det få vara.

   Radera