lördag 7 april 2012

GLAD PÅSK

Jag mellanlandar några minuter i soffan med laptopen i knät innan det är dags att krypa ner i sängen och sova. Första jobbnatten av tre är avklarad och den har varit bra. Nu vill jag bara sitta här en liten stund och titta på solens strålar som faktiskt har stora svårigheter att leta sig in genom våra smutsiga fönster. Men det är gott nog med de få strålar som tar sig fram, och jag njuter av morgonlugnet och tystnaden i vårt tomma hus. Bara jag och solen liksom, en liten dejt så här på morgonkvisten.


4 kommentarer:

 1. Låter mysigt Elin med en stund med sig själv, sina tankar och som bonus solstrålar! Här är det grått idag men inne lyser tända ljus!! Idag ska vi på påsmiddag till mina föräldrar på Österlen. Kanske ett litet stopp någonstans på vägen dit också.
  Må så gott! Kanske läser du en god bok idag också? Det ska jag ta och göra till kvällen, förhoppningsvis! Om det inte blir Midsummer eller Inspector Lewis....!!
  Glad påsk Elin!!!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Hej där, allt bra med dig?Kolla gärna in min modell blogg, kram :)

  SvaraRadera
 3. Det finns alltid en anledning till att äta gott. :) Och tack för din kommentar!

  Hoppas de andra jobbnätterna har gått bra!

  Kram Johanna

  SvaraRadera
 4. Glad påsk lite försenat...har varit dålig med ordet BLOGG/BLOGGAR men ska ta mig i kragen! Vill så mycket men får liksom inget gjort.

  Midsummer låter inte helt fel!!

  Kram Anna

  SvaraRadera