lördag 12 maj 2012

DRÖMMAR

Jag har lite svårt att prioritera min stackars blogg för tillfället. Timmarna och dagarna går, och även om jag så klart skulle kunna ta mig tiden så gör jag det inte alltid. Men så får det vara ibland.

Idag bjuder jag på en bild från min favoritstad här i världen. Den är till och med från min favoritgata i min absoluta favoritstadsdel i denna stad. Queen Street på Northcote Point i Auckland, Nya Zeeland. Detta hus är till salu just nu. Det är alldeles för dyrt för oss, men att drömma är ju gratis!

Hoppas att ni har en fin helg med sol och förhoppningsvis lite värme. Här tittade solen fram på seneftermiddagen idag och jag kunde ta en efterlängtad promenad i skogen. Annars har det mest varit regn och blåst sista veckorna. Det är nog därför jag har känt ett ökat behov av att drömma mig bort och leta bilder på vackra uteplatser och altaner.


5 kommentarer:

 1. Tycker om dina drömmer, de är vackra!

  Kram

  SvaraRadera
 2. Jag gillar också dina drömmar! Känns som vi har samma drömmar.

  Visst är det svårt att hinna med allt. Jag vet inte ens vilken dag det är. Katastof i skolans värld. Älskar mitt jobb men en sån period igen, ja då vill jag byta jobb!

  Kram och fin vecka önskar jag dig Elin.

  SvaraRadera
 3. Vilket underbart ställe Elin!
  Det är tur att det är gratis att drömma! Färgerna på hav och himmel är så typiskt Nya Zeeländsk tycker jag! När jag ser tillbaka på mina foton därifrån slås jag just av det makalösa ljuset som råder på soliga dagar!
  Tänk att ni snart är där Elin!
  Stor kram Anna

  SvaraRadera
 4. Hjälp, vilken vacker bild! Tänk att sitta på den där terassen och blicka ut över allt det vackra. Lycka! Jag förstår att du längtar till ditt andra hem och drömmer dig bort lite extra.

  Blogga när du har tid och lust Elin. Inga dåliga samveten och krav. Det ska vara roligt och lustfyllt. Lätt att säga, jag känner ju själv att jag inte hinner med bloggandet just nu och har till och med övervägt att sluta helt och hållet. Men det får bli pauser och bloggrundor och kommenterande när jag hinner istället just nu. För jag vet ju att jag skulle sakna er alla alldeles för mycket om jag slutade.

  Sköt om dig du fina!

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 5. Härligt!!
  Har inte senderat så värst mycket tid däruppe i norr, kanske skulle ta och ändra på det. =o)
  kram

  SvaraRadera