söndag 6 maj 2012

VITSIPPOR

Efter några dagars latande tog jag mig äntligen ut på en promenad idag. Och vilken upplevelse det blev, så mycket hade hunnit hända i naturen sedan sist! Vitsipporna har slagit ut, även flera andra blommor jag inte kan namnen på. Det blev som ni förstår ingen högfartspomenad eftersom jag stannade i vart och vartannat dike för att både beundra och fotografera blommor. Jag har ju min iPhone med mig var jag än går, det är jag glad för.

I vår trädgård finns inte särskilt mycket vårfägring alls, men tulpanerna borde i alla fall slå ut inom några dagar. Det jag längtar efter allra mest är syrenerna, finns det något bättre än syrendoft till morgonkaffet?! Utemöblerna har ställts ut idag på både altan och veranda, så nu är jag redo för många härliga stunder i solen. Bring summer on!


3 kommentarer:

 1. Japp nu är man redo för sommaren med massor av grill bad och Rosé!!

  Fin liten sippa. Älskar när de kommer!

  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Hel Elin!
  Vitsippor är verkligen glädjespridare! Jag tänker allt mer på det denna vår, hur glad jag blir av att skåda blommor såväl ute i naturen som hemma i vår egen trädgård. Du läser en spännande bok just nu, ser jag!!! Jag har just börjat på "Huvudjägarna" av Jo Nesbo. Den har börjat bra.
  Hemma med magsjuk son idag, han sover just nu skönt.
  Önskar dig en toppen kväll!
  stor kram Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja boken är verkligen spännande och bra, har inte så mycket kvar att läsa i den nu. Ett toppentips från dig!
   Hoppas sonen mår bättre nu!

   Radera