torsdag 2 augusti 2012

ALTANENDet är på altanen det händer just nu! Sedan vi kom hem från vår resa har jag tillbringat så mycket tid jag bara kan där ute mellan jobbpassen. Det är på altanen jag äter frukost, lunch och middag, och däremellan läser jag tidningar och böcker medan jag tar en kopp kaffe eller ett glas vin. Det är naturligtvis inte alla dagar som bjudit på vackert sitta-ute-väder, men jag tar de chanser som ges. Och sitter man bara under tak är lite kyla inget problem, då lindar jag in mig i ett täcke och gör en värmande kopp te. Å vad det är härligt med sommar!


3 kommentarer:

 1. Så mysigt Elin! Du kan det där med att fånga dagen och de små men ack så viktiga ögonblicken!
  Vi är just hemkomna efter en minivistelse i Danmark. Känns som vi varit borta flera dag trots att det bara är en natt och 2 dagar.

  Jag gjorde en bokbeställning häromdagen, förstår att du ser fram emot din! Nu väntar jag bara på att en underbar bokhög ska anlända!!! Dags att läsa min deckare! Kul att du redan läst den! Jag har inte läst ngt av honom tidigare men fick ärva den av en granne.

  Önskar dig en fin dag imorgon!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Vad fint du fixar och er altan ser verkligen härlig ut! Så rätt att passa på nu och bara njuta av den. Snygga underlägg förresten. Har likadana ;)

  Kram!!

  SvaraRadera
 3. Ser verkligen gott ut. Och det är bara SÅ underbart att kunna sitta ute, 'ven när det är lite kyligt.
  kram

  SvaraRadera