onsdag 22 augusti 2012

SENSOMMAR

Jag har haft problem att ladda upp bilder på bloggen sista veckan, men nu verkar det fungera igen.

Denna vecka har det faktiskt varit lite höst i luften. Morgnarna har varit ganska råa och kyliga, och det känns i hela kroppen att det går mot nya tider. Det är små, små tecken men dom talar sitt tydliga språk. Björkarna börjar få gula löv och ljungen blommar för fullt. Jag behöver ha strumpor på inomhus på kvällarna (men har motstått frestelsen att starta värmepumpen). På morgnarna tar jag på mig min stora fluffiga morgonrock, det är liksom lite för kyligt utan. Och när jag åker till jobbet måste jag ta på mig en varm kofta för att inte frysa. Brynäs tränar för fullt på is och i helgen spelade dom två matcher i European Trophy (vi var självklart på plats). Ja visst är hösten på väg!

Bilderna i detta inlägg är dock tagna en solig och jättevarm dag förra veckan då jag tillbringade ett par timmar i handelsträdgården. Men även på Hedvigs märks det att vi närmar oss ett årstidsskifte, höstfärgerna har så smått börjat smyga sig in. Jag strosade omkring bland alla vackra blommor och prylar, och satt en lång stund i solen och drack kaffe och läste bok. Vilken oas mitt i stan!

Önskar er en god natt, här blir det tidningsläsning och en kopp te i sängen innan det är dags att sova.


3 kommentarer:

 1. Hej Elin!
  Så härligt med ett inlägg hos dig! Underbar handelsträdgård ser det ut som på dina fina foton!
  Här nere kör vi sommar ett tag till (kanske slut imorgon men ännu så länge njuter vi maximalt!).
  Just druckit tea och ätit smörgås med brie och egna tomater på. Mums! Imorgon ska jag börja på ny bok! Nyligen läst ut jätte bra sydafrikansk bok.
  Må så gott! Vi hörs!
  Kramar Anna

  SvaraRadera
 2. Hej härliga Elin!

  Vad fint att du bjuder på bilder från handelsträdgården - jag njuter! Vi kör sommar ett tag till. Har kommit hem från en dag full med sol o strand. Längtar till det här som du visar...vacker sensommar, tidig höst. Jag hoppas jag kommer till Sverige i början av oktober!!

  KRAM!

  SvaraRadera
 3. Ja, visst är hösten på g! Det märks speciellt häruppe 70 grader nord, där jag besöker syster yster för tillfället. Träden har till och med börjat gulna så smått. Lite tråkigt, men vi ska ju alla den väge vandra. =o)
  Super härliga bilder! Och hösten kan vara bra fin den oxå! Härligt att mysa i soffan med en kopp kaffe, en god bok och en filt om sig. Och sockor på. =o)
  Ha en fortsatt trevlig vecka!

  SvaraRadera