onsdag 29 augusti 2012

FROST

En instagrambild från vårt vardagsrum som badade i solljus igår eftermiddag. En vargkudde fick följa med mig hem vid gårdagens shoppingtur, jag kunde bara inte motstå den. Jag önskar att jag kunde ha en riktig varg här hemma, men får nöja mig med denna kudde. Också finns ju Onewa (se föregående inlägg) som står till tjänst med kramar när min hundlängtan blir alltför intensiv.

Nu är det ingen tvekan om att hösten är här på allvar. Igår morse var det bara två grader varmt när jag åkte till jobbet och det var frost på bilen. Hösten känns alltid som en sorts nystart för mig, jag får massor av energi och vill förändra, förbättra och göra om. Jag vill måla, sy, rensa och städa och lite nytt piff har börjat komma in här och där. Det behövs inte så mycket egentligen, ett par kuddar och några ljuslyktor gör stor skillnad. Drabbas ni också av detta fixarvirus när hösten kommer?


4 kommentarer:

 1. Jodå, känner igen mig där! I år kommer jag få en rejäl dos av "göra om och piffa"; flyttar till en trea i slutet av september (Trädgårdsvägen 13 B). Välkommen att titta in sen! :-)
  Kram: Sonja

  SvaraRadera
 2. Hej Elin!
  Fint inlägg från ert hus. Ser inbjudande ut! Kul med ny kudde!
  Jag får också lust att fixa hemmavid så här års. Ikväll sitter jag dock helt slut i soffan och kikar på Robinson. Det får nog bli en kopp tea och sedan lite bokläsning!
  Frost, jösses Elin! Det känns främmande härnere men snart är det säkert dags här med.
  Må så gott Elin!
  Stor kram Anna

  SvaraRadera
 3. Å vad fint ni har det!!! Kudden är underbar. Vi har likadana stolar...fast blåa. Vitt vill jag också ha ;) Var hittar man de fina kuddarna?

  Stor kram och njut av helgen finaste Elin!

  Lotta

  SvaraRadera
 4. Tänk vad lika och olika vi har det ändå. I går morse så hade vi nog bara +1 grad här och den ena bilen stod ute över natten och den var täckt av is/frost!! Men under förmiddagstimmarna så jobbade sig tempen upp till runt 21 grader och det blev en härlig söndag. Men vi har ju så mycket kraftigare kurvor i temperaturen under en dag än det är i Sverige vilket gör det rätt svårt med kläder och så, ja du minns säkert hur det var. För visst är det samma på NZ?
  Jag minns att jag såg den där vargkudden när jag var i Sverige nyligen men har glömt var det var ;)
  Kram Anette

  SvaraRadera