lördag 6 april 2013

LITE MER RIGA


Riga är verkligen kontrasternas stad. Här finns arkitektur och lyx utöver det vanliga, blandat med fattigdom och tragik. Bilderna får tala för sig själv idag, jag har ännu inte hunnit smälta allt vi sett och varit med om. Redan i morgon är det dags för nästa resa. Det är mycket nu men jag njuter av att få se mer och mer av vår vackra värld.


6 kommentarer:

 1. Hej igen!
  Vilka kontraster! Jag uppskattar att du skildrar stadens båda sidor. Förstår att det var en omtumlande resa! Jag avundas dig kommande resa, njut, njut, njut Elin, men det behöver man inte uppmana dig till!
  Vi hörs snart!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Hej Elin! VAd kul att se dig hos mig igen. Var ju som sagt ett tag sedan men jag vet ju att du haft "annat för dig" av olika karraktär. Vad kul att få se bilderna från Riga, vissa hus set så "svenska" ut, som gamla stan i Stockholm, man känner liksom igen sig. Har velat åka dit men det blev aldrig av innan jag flyttade och nu vet jag inte om det står så högt upp på listan när vi äntligen kommer över till Sverige. Men en dag kanske.
  Kul med mera resor. Får vi se vart senare?
  Kram Anette

  SvaraRadera
 3. Verkligen, vilka kontraster! Jag har varit i Riga men det var över 16 år sedan. Mycket har säkert ändrat sig. Fina bilder du tagit Elin!

  Tänk...nu väntar ännu en spännande resa. Härligt!

  KRAM
  Lotta

  SvaraRadera
 4. Verkligen fina bilder. Gammalt och slitet men med en historia i sig. MAn blir lite nyfiken om vad som döljer sig i historian!

  Kram och ha det gott i Skottland :)

  SvaraRadera
 5. Fina gatubilder! Sånt är jag urusel på.

  SvaraRadera
 6. Jag tycker om att resa tillsammans med dig Elin. Genom dina bilder och dina ord. Det känns som om jag sitter där på din axel och upplever tillsammans med dig. Tack för att vi fick följa med.

  Tänk, Riga så nära men på många sätt också så långt borta. Det ger så mycket att resa och se olika delar av vår värld och ta del av andras historia, kulturarv och vardag.

  Kram Lotta

  SvaraRadera