tisdag 23 april 2013

SKOTTLAND DEL 2


Nu är det hög tid för några fler bilder från Skottland, detta vackra land som jag sett så lite av men ändå tycker så mycket om. Jag har i princip bara sett Islay samt lite av Edinburgh, men det gav helt klart mersmak. Islay är kulligt och kargt och så annorlunda än Sverige med alla dessa vita stenhus. 

Och destillerierna, åtta stycken är i drift idag på Islay. Som jag skrev i tidigare inlägg tycker jag inte alls om whisky, men det var roligt att få se lite av tillverkningen. Men framför allt var det roligt att få se alla dessa små samhällen och byar där dom är belägna, vi har gjort några riktigt häftiga bilresor. Jag var så klart tvungen att testa lite whisky, men även om det var roligt att prova ett par droppar på tungan och känna skillnaderna mellan några olika så fick det mig inte att ändra uppfattning. Whisky smakar illa! :)

Till sist en bild på Edinburgh Castle som vi besökte sent på kvällen när vi skulle övernatta i Edinburgh innan hemresan. Alltså vilken stad! Det får helt klart bli en långweekend där någon gång framöver, för jag vill se mer! Dessa gamla byggnader och kullerstensgator... Så mycket historia och det är jag ju svag för.

2 kommentarer:

 1. Hej Elin!

  Här sitter jag framför Game of thrones och i ett slag glömde jag totalt bort tv:n. Vilka fantastiska bilder Elin! Härligt att få uppleva ditt Skottland och Edinburgh som är så mysigt. Tack för att du delar med dig! :)

  Kram på dig

  Ps. Jag kan bara hålla med, jag gillar inte heller whiskey. ;)

  SvaraRadera
 2. Hej Elin!
  Först, tack för jätte fin hälsning inne hos mig idag!
  Men nu över till ditt inlägg, vilka bilder! Suveräna! Fullkomligt älskar det sjätte fotot uppifrån på den vita huslängan. Vilket väder ni verkar ha haft!
  Har aldrig varit i Skottland men en dag så, ingen Whiskeyfantast jag heller men vandra över herdar och köra på små countrylanes. Ja, tack!!
  Sköt om dig! Vi hörs!
  Kram Anna

  SvaraRadera