söndag 6 februari 2011

FIKA


Lite eftermiddagsfika tidigare idag med Kuras mangoté och salta timjankakor från Harrods, gott som bara den! Den fina tekupan är en julklapp från Wictoria i Auckland.

Denna helg har bjudit på ishockey i massor. Igår var jag och pappa och tittade på Brynäs-Djurgården, det var stämning som bara den på Läkerol Arena och det blev en mycket välförtjänt vinst för Brynäs. Idag har Emil spelat match, där blev det oavgjort vilket får ses som ett bra resultat mot ett lag dom hittills alltid förlorat mot. Nu blir det elitserieuppehåll och Tre Kronor ska spela LG Hockey Games, det är bara att hoppas att Brynäs inte tappar sin fina form under matchledigheten. För formen har varit osannolikt bra på sista tiden!

Jag har ju lovat mig själv att byta en hel del datortid mot lästid, så det är lika bra att jag börjar så smått redan i kväll. Önskar er alla en bra start på arbetsveckan!

3 kommentarer:

 1. Hej Elin!
  Härlig tea-bild du bjuder på! Kul fotovinkel du använt dig av, blir riktigt proffsigt!
  Skönt att ha måndagen avklarad, nu är veckan igång!! Min beställda bok kom inte idag men den som väntar på något gott....!!
  Ha en riktigt härlig måndagkväll!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Jättesnygg tekupa! Originell!

  SvaraRadera
 3. Hej igen Elin!
  Såg nyss ditt inlägg från i måndags! Glömmer ibland att kika bakåt i gamla inlägg. Vår kära vovve är snart 4 år gammal. Vi har haft honom sedan han var ett år. Han förgyller våra dagar!
  Har ni fortfarande snö hos er? Mkt eller lite? Här är det så gott som helt snöfritt nu. Härligt!!!
  Läser just nu "Håpas du trifs bra i fengelset av Susanna Alakoski. Har inte läst Svinalängorna av henne ännu men ska göra det. Den förstnämnda är vår bokcirkelbok denna månad så jag börjar med den. Önskar dig en fin torsdag imorgon!
  Kram Anna

  SvaraRadera