torsdag 19 januari 2012

VÅRFÄRGER

Utomhus är det vinter, om än en väldigt mild sådan. Men det ligger ju någon centimeter snö på marken och idag har vi cirka fem minusgrader. Några vårkänslor har jag inte fått än, men nya Elle Mat & Vin som jag köpte igår känns ju verkligen vårig och uppiggande! Som vanligt ett bra och inspirerande nummer med mycket god mat, och rubriken Vardagslyx tilltalar mig mycket. Tallriken på omslaget är ju helt underbar! Jag blir alltid sugen på blått när det går mot vår, och nu känner jag att jag nog måste scanna av några secondhandbutiker och se om jag kan hitta liknande tallrikar till en billig peng. Jag kör igång direkt, ingen tid att förlora!


10 kommentarer:

 1. Hej Elin!
  Tack för hälsning hos mig imorse!
  Mysigt med en riktig läskväll/natt!! Finns inget härligare än att riktigt fastna i en bok! Leif GW Perssons deckare är jag riktigt pigg på att prova! Jag tror min pappa läst ngn/några av dem. Ska fråga om han vill låna ut! Jag är hemma med sonen på em idag, börjar nog bli piggare. Ska strax gå in i mitt arbetsrum/gästrummet där jag förvarar en hel del böcker. Ska ta och välja nästa bok för jag är redo att läsa ngt nytt! Hoppas jag får stanna i detta läsflow länge!!
  Jag uppskattar verkligen att byta boktips med dig! Man behöver lite nya inputs mellan varven!

  Kul med recept! Jag uppskattar när du lägger in recept på din blogg. Så bra med lite tips på såväl vardagsmat som till fest.

  Underbar blå tallrik och rätten ser inbjudande ut på omslaget!

  Önskar dig en toppen em Elin!
  Kram Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja låna böcker av din pappa vetja, jag är hittills väldigt imponerad av språket och ironin i den jag läser.
   Ha en finfin helg Anna, kram!

   Radera
 2. Nu vet jag vad som åker ner i vagnen i morgon vid den vanliga veckohandlingen!!!!

  Älskar såna tidningar och får sån lust till att laga så mycket gott när jag bläddrar i dem...kanske t om blir en inredningstidning också :)))

  Kram Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är så lätt gjort att en tidning åker ner i vagnen när man handlar... eller hur! :)
   Kram!

   Radera
 3. Vårkänslor låter lite långt borta om ni har snö och minusgrader! Här har somliga snödroppar redan... men vi har ju haft plusgrader nästan hela vintern.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Snödroppar låter overkligt trots att vintern även här är mild.

   Radera
 4. Jag med, älskar Elle mat & vin. Framsidan ser hur läcker ut som helst. Porslinet inspirerar och salladen ser underbart fräsch ut.

  Kramar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Elle mat& vin är alltid så himla inspirerande tycker jag, en toppentidning.
   Kram!

   Radera
 5. Härligt!
  Men vår nu? Eller kommer Elle tidningen varannan månad eller så? Lite inspiration är ju aldrig fel. Hoppas höst motiv på tidningar dröjer lääänge än här i NZ. =o)
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tidningen kommer visserligen bara varannan månad, men det råkar vara så att alla nummer ser ganska våriga/somriga ut oavsett årstid. Till och med julnumret kunde nästan ha tagits för ett sommarnummer om man såg till omslaget.
   Kram!

   Radera