måndag 30 januari 2012

ÄNTLIGEN
Inte förrän i kväll har jag lyckats ladda upp iPhone-bilderna från morgonens promenad. Det är inte ofta jag är ute och går på morgonen, men idag hade jag inget val eftersom jag lämnade bilen på verkstaden och var tvungen att ta mig hem. Men så skönt det är att börja dagen med frisk luft och motion! Det ger en kick som sitter i hela dagen, så egentligen borde jag göra det oftare.

Ännu en vinterdag är till ända och snart är våren här. Men jag har nog aldrig tidigare varit så tillfreds med en vinter, jag lider varken av mörkret eller kylan. Visst skulle jag föredra sommarvärme och strålande solsken, men jag kan inte påstå att denna vinter orsakat mig särskilt mycket lidande. Om det fortsätter som hittills, är jag rätt säker på att jag utan större svårighet kommer att överleva tills vårvärmen anländer!

Nu är det dags att krypa ner i sängen och fortsätta bokläsningen. Å som jag gillar engelska deckare!


6 kommentarer:

 1. Hej där!
  Mysigt med morgonpromenad! Jag och vovven var också ute en stund innan jobbet. Solen började gå upp. Vackert! Jag är dock lite vintertrött nu och vill ha vår "pronto". Alternativet hade varit en vecka på Kanarieöarna..Jag blundar och känner solen värma mitt ansikte. Ett annat år kanske...!!
  Härligt med engelska landsbygden i E.Georges tappning! Själv reser jag tack vare dig till Australien ikväll igen i böckernas förtrollade värld!
  Ha en fin tisdag imorgon Elin!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Jag med!! Ikväll ska jag lägga mig tidigare och läsa har jag besämt. Ser frame mot det redan ;)

  Vad härligt du skriver och så skönt att vintern inte varit alltför besvärlig. Nu blir dessutom ljusare....en mild vinter har också sina fördelar.

  Varm kram!

  SvaraRadera
 3. Jag började gå till mitt jobb varje dag i höstas för jag glömde förnya mitt körkort :/ och när jag sedan skickade in det väntade en 4 månader lång handläggningstid från Transportstyrelsen p ga jag fått diabetes... Nu vet jag att körkortet är på gång och trots allt strul har det inneburit något positivt för mig och det är just promenaderna till och från jobbet! Numera mer frivilligt :))))

  Låter skönt att läsa, jag har inte tagit mig tid på länge men nu ska jag minsann göra detta!

  Ha en fin dag Elin!

  Kram!

  SvaraRadera
 4. Ja morgonpromenader är inte alls dumt egentligen. Men när man ligger i varma, sköna sängen så är det svårt att motivera sig till att stiga upp för den sakens skull. Men så skönt efteråt om man väl har gjort det.

  Både Calle och jag tycker det vattnas i munnen av all god mat du lagt upp i föregående inlägg. Vi kanske kan deltidsanställa dig som kock???

  SvaraRadera
 5. Hej Elin!

  Jag kan bara instämma i dina ord, morgonpromenader är underbara och ger kraft och energi som varar hela dagen. Och de fina rosorna man får på kinderna just nu är inte så dumma de heller. ;)

  Årets vinter har inte varit svår alls men jag måste erkänna att denna släng av snö och kyla kändes lite onödig hä nere i Skåne. Kanske just för att vi har haft en sådan mild vinter att det hade andats vår så länge. Men nu är vi inne i februari och då vet vi ju att våren väntar runt hörnet och det känns härligt tycker jag. :)

  Härligt med brittiska deckare! Mina favoriter. Vilken läser du just nu?

  Ha en fantastiskt fin vinterhelg vännen med mycket läsning och mys!

  Stor Kram
  Lotta

  SvaraRadera
 6. Vilken underbar start på dagen!
  Ja, jag önskar att jag oxå tränade mer på morgonen. Skönt att ha det gjort. =o)
  Fortsatt trevlig helg!

  SvaraRadera