lördag 25 februari 2012

ATT NÄSTAN SVIMMA AV GLÄDJE

Det var inte långt ifrån att jag svimmade av glädje i torsdags när jag hade hämtat ut paketet jag vunnit hos Lotta med bloggen Min plats i solen! Ett stort blått paket fyllt med en massa, massa inslagna paket, många fler paket än jag brukar få på julafton! Jag har ju lovat att visa vad jag fick, och här får ni se alla härligheter. Ja nästan alla, för den där ljuvliga chokladen har jag faktiskt redan ätit upp... Jag skulle bara ta en liten bit igår kväll, men det slutade förstås med att jag åt upp hela kakan. Njutning!

Har ni sett så generöst, jag har nog fortfarande inte kunnat ta in att jag verkligen har fått all detta. Lotta har verkligen lyckats träffa mitt i prick här med böcker, kokbok, te, kostymdrama, deckare... Jag kan lätt konstatera att vi har många gemensamma intressen.

Stort tack snälla Lotta för din generositet, och för all värme och inspiration du delar med dig av!


4 kommentarer:

 1. Livet kan vara alldeles...underbart!

  Vilket paket och så mitt i prick. Jag älskar ju det här också...mat, trädgård, deckare, choklad, te, romantik...oj så härligt!

  Njut finaste Elin av den här känslan! Jag är överväldigad av Lottas värme och genorisitet. Hela paketet är en stor komplimang till dig!

  Kramar

  SvaraRadera
 2. Hallå Elin!
  Vilken underbar gåva att få!!! Böcker, tea, choklad och film. Kan det bli bättre?! Knappast och närmast skräddarsytt för dig! Jag glädjs så med dig bästa Elin! Lottas kan verkligen konsten att sätta guldkant på någon annans dag!!!!
  Önskar dig en skön söndag imorgon! Troligtvis innehållande en del läsning misstänker jag?!!!
  Stor kram Anna

  SvaraRadera
 3. Tack själv Elin för att du vile vara med och fira min bloggs födelsedag och vad roligt att du tyckte om mitt Lotta-paket. Ett paket fyllt med sådant som jag tycker om och vad roligt att det var sådant som du också tycker om. Jag hoppas att du kommer att få glädje av det. :)

  Tack snälla för dina fina mail! Svar kommer snart. :)

  Sköt om dig vännen!

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 4. Grattis Elin!!!

  Vinsten var ju underbar! Jag har också vunnit hos Lotta och blivit så glad när paketen kommit!


  Kram Anna

  SvaraRadera