onsdag 7 mars 2012

FESTLIGT MITT I VECKAN




Hemmagjord pizza med skinka, oliver, tomater och mozarella är jättegott! På toppen 
lite färsk basilika och hyvlad parmesan, och pizzasallad till.



Pannacotta är gott, och till den krämiga och lena grädden tycker jag att det passar så bra
med en riktigt syrlig (på gränsen till sur) hallonpuré. 




Det kan vara roligt att göra det lite festligt en helt vanlig tisdag kväll, varför bara på helgerna liksom? Igår kväll spelades den sista grundserieomgången i hockeyns elitserie, och jag tyckte att det kunde vara kul att äta en mysig middag framför TVn. Eftersom jag var ledig hela dagen passade jag på att förbereda och lägga lite extra tid på maten, jag tycker att det är roligt när jag har gott om tid att pyssla i köket.

Jag ska fixa lite i köket även idag, bakning står på schemat. Världens bästa Emil fyller nämligen fjorton år idag, och ska uppvaktas med något gott när han kommer hem från sitt hockeyläger i kväll. Jag ska bläddra lite i mina böcker och tidningar och försöka välja ut något smarrigt, kanske gör jag någon sorts bakelser.

Det blev en pannacotta över igår kväll, så den ska jag äta nu medan jag tittar på ett avsnitt av The Tudors. Morgonlyx minsann, helt i min smak!


4 kommentarer:

  1. Å Pannacotta, det har jag inte testat men har velat göra det hur länge som helst.

    Grattis till Emil som fyller 14 år! Du får berätta vad det blev. Jag tror jag ska ta mig lite glass, blev så sugen av allt gott här ;)

    Kram och hoppas ni fick en fin kväll!

    SvaraRadera
  2. Hej Elin!
    Vilken smarrig måltid! Du kan du! Grattis till sonen! Vilken stor grabb du har- hela 14 år!!! Hoppas ni fick fira honom ordentligt!
    Här hemma kvittrade fåglarna ikväll, bäcken porlade och sonen försökte ivrigt skotta bort snön som fallit under morgonen!!

    Önskar dig en fin fredag och helg!
    Kram Anna

    SvaraRadera
  3. Hej!!

    Skett mkt här sen jag var inne här c",)
    Böcker, filmer, mitt-i-veckan-mys mm. Här har solen återvänt med kraft, likaså snön. men den tinar fortare än om den hade kommit i januari, så ngt positivt i vinterland.

    ha en fin helg, Klem Anna

    SvaraRadera
  4. Det såg verkligen gott ut!
    Och visst måste man festa till det lite i vardagen ibland.
    Kram och önskar er en fin vecka!

    SvaraRadera