torsdag 29 mars 2012

FRÖKEX IGEN





Jag gillar knapriga saker, och dessa frökex är helt perfekta att tugga på till en kopp te. Med bregott och västerbottensost på, eller varför inte lite makrill i tomatsås. Eller en tjock skiva brieost och en bit päron... Jag bakar dessa ganska ofta, tycker om att ha en burk i skafferiet som jag kan norpa ur när jag känner mig sugen på något gott. Recept finns HÄR.


5 kommentarer:

  1. Precis vad jag var sugen på! Perfekt med recept Elin. Jag ska passa på nu när jag har tillgång till en elektrisk ugn.

    Kram!

    SvaraRadera
  2. Gott Elin! Och som en bonus så bakar du dem själv! Suveränt! Så skönt det känns med fredag! Lilleman och jag har plockat ramslök idag. Ska se vad vi ska hitta på med det. Får bli ngt imorgon. Kanske stekas i vitlök?!
    Önskar dig en fin lördag!
    Kram Anna

    SvaraRadera
  3. Jag vet vad jag ska göra i morgon Elin! De ser såå goda ut. Bra att ta till när man är sugen eller som tilltugg till teet!

    Ha en fin lördag :)

    Kram Anna

    SvaraRadera
  4. Åh, jag har precis bakat frökex jag också! Fast jag har majsmjöl i mina så de är lite annorlunda. Jag bakar dem ofta när vi har kompisar på middag, de är så goda med lite hummus och ett glas vitt före maten.

    Vi har kompisar på middag idag så det blir frökex med hummus och vin först. Sedan morot- och mozzarellapaj, rödbetor med feta och ruccola samt orzopasta med rostad pumpa, körsbärstomater och gremolata. Yummy!

    Oj, bäst att gå och göra pajen nu!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ååå vilken middag Helene, jag önskar att jag var där! Blev så himla hungrig nu, men tyvärr gapar det ganska tomt i skåpen... Men det är klart, frökex har jag ju! :)

      Radera