söndag 23 december 2012

DAN FÖRE DAN
Katterna har bara softat idag och det har vi andra mestadels också. Lite småfix har vi fått gjort, men annars har det varit rätt lugnt. Barnen ville ha sushi till tidig middag, och så fick det bli. Vi kommer nog att äta julmat så det räcker närmsta dagarna i alla fall.

I morgon åker vi på vår första "julaftonsturné" på många år. Vi fyra brukar ju fira julafton själva, men detta år ska vi vara med min familj på dagen och med Niklas familj på kvällen. Det ser vi fram emot!

Nu laddar vi för julkonsert kl 19 på TV3 (vår kompis är med och spelar gitarr). Till det nybakad saffranskaka, clementiner och glögg. Och inte att förglömma vår hemmagjorda chokladfudge, utan den blir det ingen jul. Det känns som en helt okej kväll tycker jag!

Hoppas att ni alla får en jättefin julhelg med massor av mys och godsaker, stor kram!


3 kommentarer:

 1. Så gott ni har det Elin. Det andas julfrid om ditt inlägg och jag blir varm inombords av att läsa. :)

  Här har vi också haft det gott idag. Utomhus har det varit en rasande snöstorm men inomhus har lugnet varit rådande. Julmusik som strömmade ur datorn, granen som kläddes, julskinka i ugnen och gröt på spisen. Ikväll Jenga, lussekatter och tv-mys. En härlig dag.

  Tusen tack för den härliga överraskningen som kom med posten Elin. Vad glad jag blev. Så fina. Tack snälla du.♥

  Ta nu hand om varandra och ha en riktigt varm och god jul tillsammans med era nära och kära. Och ta det lugnt på vägarna.

  Stor varm julkram
  Lotta

  SvaraRadera
 2. God Jul bästa Elin med familj!!!
  Vilken mysig uppladdning ni haft, vill man lära sig koppla av ska man gå en kurs hos er!
  Ni är bäst på det! Vi satsar dock på ett liknande upplägg! Jag var däckad i influensa igår men känner mig mer levande idag. Skönt! Lilleman är i sitt esse, ropade från sitt rum imorse om det var idag tomten skulle komma. Härligt att få svara ja!
  Här inväntar vi mina föräldrar!
  Era katter är verkligen söta!
  Stort tack för den fina överraskningen som dök upp i lördags! Glädje!
  Stor julkram från Anna

  SvaraRadera
 3. God fortsattning sjalv Elin!
  I dag har jag njutit i massor sa det racker till dig ocksa. Vadret ar toppen precis sa dar lagom varmt och skont, runt 25 grader. Visst ar de helt galna de dar julhusen. Var det inte ganska vanligt pa NZ ocksa? Jag minns att jag sag en del nar jag var dar och reste runt f;r 9 ar sedan och det var i borjan av december. Men som sagt inte min stil men jag blir glad nar andra gor sa mycket stahej for att gladja oss andra.
  Sushi lat gott sa dar fore all julmaten. Langtar efter det sjalv nu. Kanske en tripp ner till stora kopcentrat snart??
  Kram Anette

  SvaraRadera