onsdag 19 december 2012

STOCKHOLMSå fick jag lite tid i Stockholm innan jul ändå, lyckliga jag! Jag har varit där i jobbsyfte, men lite fritid fick jag allt och jag har njutit som bara den. Vackra, vackra Stockholm! Jag har bott på hotell, besökt några av mina favoritbutiker, ätit gott och njutit av ett upplyst Stockholm i kvällsskrud. Jag tog inte med min stora kamera, men har fotat massor med iPhonen. Det går ju inte att låta bli att ta bilder när allt är så himla vackert och mysigt! 

Man skulle kanske kunna tro att jag har shoppat som bara den idag, men jag måste erkänna att jag ännu inte har köpt en enda julklapp! Dock är planeringen så gott som klar, och morgondagen är vikt åt alla inköp som ska göras. Jag tycker liksom om att handla precis innan jul. Jag presterar som bäst när jag har lite eld i baken, det gäller i alla situationer.

Bara fem dagar kvar nu, jag längtar...
5 kommentarer:

 1. Vet du den dar fontanen paminner ju om alla dessa upplysta renar och annat som man har har i Australien och sakert i NZ ocksa. Har aldirg sett det i Stockholms fontan tidigare. Ar det nytt? Ser supersnyggt ut.
  Kul att se bilder fran min hemstad ocksa.
  Ha det fint i jul.
  Kram Anette

  SvaraRadera
 2. Du värmer mitt hjärta med vackra Stockholmsbilden. Och så ler jag när jag läser att du presterar som bäst med lite eld i baken - här är en till!!

  Älskar Stockholm, så vackert året om men kände när jag var där i fjol i december, att det var magiskt.

  Varm kram!
  Lotta

  SvaraRadera
 3. Så fint Elin! Kul att du fått tillbringa några dagar i vackra Stockholm!
  Härliga foton! Du beskriver dina klappinlägg kul! Jag är tvärtom, mår som bäst om jag får det avklarat i god tid. I år var jag tvungen, då en del av julklapparna till familjen skulle gå med post.
  Lite snö hos oss idag, ni har säkert mer!!
  Julkram Anna

  SvaraRadera
 4. ...och så vill jag önska dig och dina kära en underbar God Jul!!

  Stor kram
  Lotta

  SvaraRadera
 5. Vilka ljuvliga bilder från ett Stockholm fyllt till bredden med julkänsla. Det är en otroligt vacker huvudstad vi har. Året om. :)

  Kram Lotta

  SvaraRadera