måndag 7 oktober 2013

EN LEDIG DAG I OKTOBER
Idag har jag njutit så mycket jag bara kunnat av vår hemstad. Det har blivit ett par promenader både inne i Gävle och här omkring där vi bor. Så vacker hösten är!


Egentligen skulle jag och Niklas ha varit i Nurnberg nu, men då resan blev inställd med kort varsel har jag en helt oplanerad semestervecka framför mig. Eller rättare sagt så HADE jag en oplanerad vecka framför mig. Idag har jag styrt upp mina lediga dagar och redan i morgon bitti beger jag mig söderut på en fyra dagars roadtrip. Jag packar in mig själv, kameran och lite kläder och beger mig ut på vägarna, något jag tycker så himla mycket om. Jag gillar att sitta bakom ratten, lyssna på ljudbok och bara njuta av körningen och omgivningarna. En hel del mysigheter står på att-göra-listan men det finns även utrymme för spontana stopp. Precis som jag vill ha det!

På återseende om några dagar!

4 kommentarer:

 1. Underbara höstbilder Elin! Vilka färger och vilken ro och livskraft i dem! Just livskraft och energi känner jag är påtagligt just nu i det vackra vädret, med svalare temperatur och mörker som bäddar in oss om kvällarna i stillhet och ro. En roadtrip- wow! Så härligt! Vill du köra ner till vårt lands sydligaste delar så är du ALLTID välkommen! Gästrummet står ledigt!
  Sköt om dig och njut din fina vecka!
  Stor kram Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla Anna för inbjudan! Som du märkte så åkte jag inte ända ner till Skåne denna gång, men jag kommer jättegärna en annan gång!
   Kram!

   Radera
 2. Go kväll I stugan Elin! Eller är det kanske redan I bilen du befinner dig. Vad kul med en "oplanerad" roadtrip på egen hand. Underbara bilder. Vet du jag har spenderat massor med tid I Gävle under olika perioder I livet. Haft vänner som bott där och periodvis var det en helg där minst en gång I månaden. Ja nu är det ju länge sedan men Gävle finns kvar I mitt hjärta, gillar stan.
  Kram och ha det sa jättebra på ditt äventyr.
  Anette

  SvaraRadera
 3. Så roligt att höra att du har spenderat tid i Gävle! Det är en lagom stor stad och eftersom vi pluggade här och har många kompisar kvar var det naturligt för oss att flytta tillbaka hit när vi lämnade NZ.
  Kram!

  SvaraRadera