fredag 18 oktober 2013

VADSTENA
Jag trodde att jag postade detta inlägg tidigare i veckan, men i stället för att trycka på publicera måste jag ha sparat det i stället. Nåja, här kommer det i alla fall.

På min lilla minisemester söderut förra veckan stannade jag till några timmar i Vadstena. Jag hade länge längtat efter att få se Vadstena och jag njöt verkligen av att strosa omkring bland klosterbyggnaderna inne i den vackra klosterkyrkan. Det var så rofyllt och vackert! Och själva staden Vadstena är otroligt charmig med sina gamla hus och kullerstensgator. Vackra gamla byggnader och kullerstensgator blev visst ett litet tema under min roadtrip söderut, jag verkar aldrig få nog av sådant!

Vadstena slott var mäktigt med med sina torn och vallgravar. Jag såg inte insidan av slottet men exteriören och innergården var fina. Historiens vingslag... Det är min liksom min grej!

Jag återkommer säkert igen med bilder från min resa, Sverige är ju otroligt vackert när man tänker efter!

2 kommentarer:

 1. Vackra Sverige och så vackra dina bilder är Elin! Saknat dem, massor. Vadstena och Sigtuna...vilka fina platser med mycket historia. Historiens vingslag....min grej med ;)

  Vill gärna se mer bilder. Jag har tagit flera hundra i Stockholm, så jag kommer visa mer jag med!

  Stor kram!
  Lotta

  SvaraRadera
 2. Hej Elin!
  En snabb kvällshälsning för att säga hej!! Tack också för mail! Blev så glad!
  Vadstena är verkligen mysigt, besökt staden ibland när vi varit hos svärföräldrarna. Kul att se det lite off season.
  Önskar dig en fin tisdag!
  Kram Anna

  SvaraRadera