söndag 27 oktober 2013

SÖNDAG
Min fina skräckprinsessa var på fest härom kvällen och jag blev riktigt imponerad över hur bra hon fick till sin sminkning. Både läskigt och snyggt på samma gång!

Helgen är snart över och idag ska jag mest bara lata mig. Dricka te i soffan, ta en liten promenad, laga något riktigt gott till middag. Detta medan tvättmaskinen jobbar och förhoppningsvis även hänger och viker allt den producerar! :)

2 kommentarer:

 1. Hej Elin!
  Jösses vilken sminkning, så stark bild! Instämmer i att den både är läskig och snygg!
  Hoppas du fick en riktigt skön söndag. Nog vore det toppen om tvättmaskinen kunde göra lite mer än bara tvätta. Eller kanske en dammsugare som också moppade golven!! Drömma kan man alltid! Läst ut suverän bok idag, Blomsterspråket, och det känns så tomt nu. Bara älskade den och dess amerikanska västkustmiljöer.
  Pojkarna sover nu, dessa tidsomställningar, inte någon hit med småbarn:-) Får se hur tidigt de vaknar imorgon!!
  Strax tea här! Önskar dig en fin kommande vecka!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Fantastiskt fint gjort! Både snyggt och läskigt på samma gång. Proffssminkning! Hälsa att jag tycker det är urläckert och bilden är superfin.

  Tack raraste Elin för dina fina ord....blir så glad! Jag har nu tittat på alla dina vackra bilder och du fångar höstfärgerna så fantastiskt fint. Den här årstiden, ja den är verkligen speciell och passar mig så bra. Njutning!

  Imorgon är det Halloween och det pumpasoppa, godis och ett glas rött vin här...och lite tända ljus och pumpor såklart!

  Stor kram
  Lotta

  SvaraRadera