fredag 2 juli 2010

FÖDELSEDAG
Ja nu har jag väl officiellt inträtt i den yngre medelåldern. Det känns inget vidare men vad ska man göra, tiden går vare sig man vill eller inte! :)

Dagen började med moln, men på eftermiddagen tittade solen fram och jag kunde sitta ute på altanen en stund innan vi åkte iväg på picknick. Precis som jag ville blev det bara firande med familjen, det kändes lagom med oss fyra.

I kväll har vi tittat på sex avsnitt av Solsidan men nu är det dags att sova innan helgens maratonjobbande börjar. Fyra jobbpass på tre dagar, bara att hugga i. På måndag börjar min semester, den blir kort men förhoppningsvis naggande god.

5 kommentarer:

 1. Hej Elin!
  Ett stort grattis från Skåne i efterskott! Det lät som du fick en mysig födelsedag!
  Har du firat födelsedagen på NZ vid ngt tillfälle eller brukade ni resa hem till Sverige på sommaren?

  Solsidan såg vi också några avsnitt av. Underhållande! Såg ni midsommaravsnittet? Jag ska inte avslöja för mycket ifall ni inte sett den ännu, men Ove och hans fru tar priset!!!

  Här inväntar vi vänner som kommer på besök över helgen. Det utlovas fint väder så vi hoppas prognosen håller!

  Ha en bra helg trots allt jobb!!!
  Soliga hälsningar Anna T

  SvaraRadera
 2. Tack så mycket Anna!
  Ja jag har firat flera födelsedagar i NZ, det var bara en sommar vi reste till Sverige. Min 30-årsdag är det finaste födelsedagsminnet därifrån, hade en stor fest som var hur rolig som helst.
  Jag har sett alla avsnitt av Solsidan redan men önskade mig dom på DVD eftersom jag ville se dom igen och Niklas inte hade sett ett enda. Ja midsommaravsnittet är verkligen roligt! :)
  Ha en toppenbra helg!
  Elin

  SvaraRadera
 3. Du är så fin Elin! Och åldern gör ingen åverkan på dig.
  Trist att vi inte hade tid att prata mer i torsdags, men budskapet kom ju fram ändå. Fint med solsken när man fyller år. Jag får säkert spöregn när det är min tur.

  SvaraRadera
 4. Vackraste 35 åringen i landet skulle jag vilja påstå! Nu är du lika gammal som Göran var när vi började dejta ;-)
  Puss å kram!!!

  SvaraRadera
 5. Tack systrar, ni är alltför snälla!

  SvaraRadera